ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

איזה תוכי לקחת ??? צריך עזרה..

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

matan_175
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: איזה תוכי לקחת ??? צריך עזרה..

שליחה על ידי matan_175 »

סנגל או גאקו מתאימים מאוד לדירה מנסיון שלי ושל אחרים ...........................
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

6567 כתב: אני צריך שהתוכי היה מאוד חברותי, כי יש ילדים בבית, שיעלה על כול יד, שלא היה אגרסיבי, שלא היה ממש קטן, ועוד פעם הכי חשוב מוחתם חברותי שהילדים וכולם יוכלו תמיד לשחק איתותמונה

תרכוש תוכי שהוחתם באופן מיקצועי ובצורה טובה ואם אין לכם ניסיון חשוב שתקבלו תמיכה מהמגדל, גישה לא נכונה מצד הילדים או בני המשפחה עלולה בהחלט לגרום לתוכי להיות לא חברותי.
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

מאייר יהיה לדעתי מעולה.
תוכי פשוט מדהים :)
תמונה
salbratan
ביצה
ביצה

שליחה על ידי salbratan »

הבנתי אלי סליחה שאני כול הזמן מעלה שאלה חדשה ומשגע אותכם, אני חשבתי עדיף להביא את התוכי ישר אחרי שמסיימים להאכיל אותו דרך מזרק, כשהוא רק בן כמה חודשים, האם זה גם בסדר וזה נחשב שהתוכי כבר מוחתם ?

ומה דעתכם על האקלקטוס ? עונה על הדרישות שלי ??
סמל אישי של משתמש
avihupilo
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אביהו

שליחה על ידי avihupilo »

זה רעיון מצויין אפילו תוכל לקחת אותו ועוד קצת דייסה ולהאכיל אותו למרות שהוא גמול.זה יחזק את הקשר בינכם
לגבי האקלקטוס אני חושב שכן.
תמונה

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
salbratan
ביצה
ביצה

שליחה על ידי salbratan »

האמתי לא ממש ניראה לי שאני יוכל ליסתדר עם זה שאני יצטרף להאכיל אותו עם בדייסה, עדייף שאני יקח אותו ישר אחרי שהוא ניגמל מהדייסה, ככה הבנתי מאנשים שזה ה''גיל'' הכי טוב לקחת תוכי כי ככה הוא ממש יתחבר אליך.

ומיבחינת הרעש מה ניראה לכם האקלקטוס ממש מרעיש ?? (אתם יודעים בהשוואה לבית קומות) :)??
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

ככל שהתוכי גדול יותר, עוצמת הקול שלו חזקה יותר
אם האקלקטוס יצעק זה יפריע לשכנים.. כמו שדקל כתב יש להם צעקות "כבדות"

הכי חשוב שתקח ממגדל אמין.. אקלקטוס שלא הוחתם כראוי ויחליט לנשוך יכול לגרום נזק רציני לאצבעות..

לדעתי ג'אקו הכי מתאים, בינוני, חכם, יחסית שקט
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

גם לג'אקו יש ביסים חזקים.
קיבלתי ביס מאחד והוא הוריד לי חתיכת עור מהיד.
אני עדיין חושב שיותר מתאים לך תוכי בינוני מאשר גדול כי עוצמת הרעש של תוכי גדול היא יותר חזקה מתוכי בינוני.
גם ג'אקו יכול להיות רועש אומנם הוא לא בדיוק צועק אלה שורק אבל יש לו שריקות חזקות ודי צורמות באוזן.
תמונה
salbratan
ביצה
ביצה

שליחה על ידי salbratan »

ג׳אקו. אנילא ממש רוצה לקחת מיכמה סיבות, אולי זה פשוט אני שחושב רק ככה, אבל אין שהבנתי הג׳אקו הוא תוכי כזה שיותר מיתרגל לבן אדם אחד, וגם התוכי הוא לא כזה שבה ליד לכולם ויכול לשחק עם כולם בקיצור לא סופר חברותי וחביב. זה מה שידוע לי פשוט, תקנו אותי אם אני טועה?תמונה
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי jhony_bravo »

כל תוכי אפשר להרגיל ולחברת ליותר מאדם אחד אפילו ג'קו למות שג'קו הוא תוכי שיהיה טיפה חששן ליד אנשים לא מוכרים בחברות טוב אפשר יהיה להנות ממנו מאוד
אלי כאשר רשמו שהתוכי כמעט ולא מוכר בארץ הכוונה הייתה לרד בלי ולא לסנגל שהוא תוכי מאוד מוכר ונפוץ ולדעתי גם מאוד מוצלח כמחוברת
היתרון שלרד בלי יש על סנגל הוא שהוא יכול לדבר ברמה די גבוה ובצורה די ברורה כמעט כמו ג'קו (לפי לא מעט מאמרים שקראתי כאשר חיפשתי תוכי לעצמי)
אולם לצערי התוכי הזה עדיין לא כל כך מוכר ולא כל כך נפוץ בארץ ואם מוצאים אז אני מאוד ממליץ לרכוש למי שמעוניין בתוכי
ובכל מקרה כל היעוץ שניתן בעולם לא יעזור הרבה כי כשתתחיל לחפש את התוכי תגלה שלא אתה בוחר את התוכי אלא התוכי בוחר אותך
ואתה תראה איזה תוכים מעוניינים שתשחק איתם בחנות או אצל המגדל ואיזה תוכים לא מעוניינים שתשחק איתם למרות שיכול להיות שהזן שחיפשת היה שם התוכי הספציפי לא היה התוכי המתאים
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”