ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גלעד חוזר הביתה?
מנהל: מפקחים
Re: גלעד חוזר הביתה?
צריך פשוט לחוקק חוק. שבוי אחד שלנו תמורת מחבל אחד שלהם. ולא שבוי אחד שלנו תמורת 1000 שלהם.
לפי מה שהבנתי מוציאים חוק כזה או משהו דומה.. צריך רק לאשר אותו.
לפי מה שהבנתי מוציאים חוק כזה או משהו דומה.. צריך רק לאשר אותו.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
הזוי... קשה להאמין שהוא אכן פה. הסתכלתי רוב היום בטלויזיה, התרגשתי, בכיתי, כעסתי. החלטה לא פשוטה קיבלו בממשלה אבל זה פחות מטריד אותי. אני רק מקווה שגלעד ישתקם במהרה וצלקות הזוועה יגלידו בהמרה ושלא חלילה יום אחד ירגיש כאחראי על פיגוע (לא עלינו).
אין דוגמא יותר טובה לפתגם "שמחה מהולה בעצב" רק שניתן להוסיף לעצב את המילה פחד בקלות.
אין דוגמא יותר טובה לפתגם "שמחה מהולה בעצב" רק שניתן להוסיף לעצב את המילה פחד בקלות.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
אכן הזוי לחלוטין.
אני מקווה בשבילו שהחזקה שלו בשבי היא כמו שהערבים אמרו והוא לא קיבל עינויים למינהם (למרות שהוא נראה ממש רזה).
מרגש לראות אותו עם אבא שלו.
אני מקווה בשבילו שהחזקה שלו בשבי היא כמו שהערבים אמרו והוא לא קיבל עינויים למינהם (למרות שהוא נראה ממש רזה).
מרגש לראות אותו עם אבא שלו.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
עוד לא הגיע הביתה וכבר הפלסטינים צועקים ללא היסוס: "העם דורש שליט חדש", מבקש חטיפות נוספות, מברך על הפיגועים ומה לא.. לא יודע. לפעמים נדמה שהעולם עיוור וחירש. אני ממש מתאפק לא להגיד מה שאני חושב על כולנו. "כמה רוע רוע אפשר לבלוע". לא זוכר מי הלהקה (בית הבובות?) אבל משפט בול. דמעות של שמחה מתחלפות מהר מאוד בכאב וכעס...
העיקר שיש להם מה "לזקוף לזכותם". הכי טוב שאני אתרחק מהדיון הזה כי אני בסוף אצטרך לתת באן לעצמי..
העיקר שיש להם מה "לזקוף לזכותם". הכי טוב שאני אתרחק מהדיון הזה כי אני בסוף אצטרך לתת באן לעצמי..
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign
איזה יום.. כול היום אני צופה בטלוויזיה.. העיקר שהוא חזר:)
"אהבה אמיתית לכאב נולדה"
אם אני לא טועה אתה מתכוון ללהקת "הדג נחש"2 כתב:"כמה רוע רוע אפשר לבלוע". לא זוכר מי הלהקה (בית הבובות?)
יש שיר שלהם שהמשפט הזה מופיע בו.
* בדקתי וזה אכן זה.
הנה השיר: http://www.youtube.com/watch?v=GIbjpev6U5s
לא האמנתי.. הייתי מהופנטת לטלויזיה והזלתי דמעה כשהראו את גלעד על אדמת הקודש שלנו.
5 וחצי שנים..... חמישית מהחיים שלו הלכו בגלל האנשים הזוועתים וחסרי הרחמים האלה!!
אני מקווה שהוא ישתקם במהרה גם אחרי שהפסיד שנים חשובות בחיים שלו.
5 וחצי שנים..... חמישית מהחיים שלו הלכו בגלל האנשים הזוועתים וחסרי הרחמים האלה!!
אני מקווה שהוא ישתקם במהרה גם אחרי שהפסיד שנים חשובות בחיים שלו.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~