אתה יכול לפתוח בצדדים ורק במידה ויש גשם לכסות עם ניילון. את החלק בחזית תשאיר פתוח. תמיד תוודא שבימים חמים יש להם מספיק איוורור (גם בחורף) והם לא מתבשלים בתוך הבית ששמת אותם.
אני הייתי מעדיף לראות אותם בכלוב תלוי על קיר מעט גבוה עם חתיכת גגון מפרספקס או חומר פלסטי כאשר ברחות וגשמים הכלוב עטוף בצידיו עם ניילון.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חיבור בין קוקוטיילים
מנהל: מפקחים
Re: חיבור בין קוקוטיילים
אם יהיה לי זמן אני יעשה את זה פשוט אני בתקופת לימודים הורגת..
אלי הבאתי נקבה לקוקוטייל שלי כי לא היה לבן אדם זכרים בכלל,הם כלוב ליד כלוב עכשיו מחוץ לבית והוא נראה מפוחד ,מתי להעביר אותו לכלוב איתה?
אלי הבאתי נקבה לקוקוטייל שלי כי לא היה לבן אדם זכרים בכלל,הם כלוב ליד כלוב עכשיו מחוץ לבית והוא נראה מפוחד ,מתי להעביר אותו לכלוב איתה?

התוכי של יריו (:
בדיון הזה לפני מספר הודעות ביקשתי שלא להפנות אלי שאלות ישירות. בבקשה שים לב. זה פשוט מונע מענה של אנשים שיש להם דעה ויכולים לעזור גם הם. אני עונה ויענה היכן שצריך מבלי שיפנו אלי שאלות ישירות.
האם שינית את מיקומו של התוכי שלך?
האם שינית את מיקומו של התוכי שלך?
זה מה שגורם לו לחוסר ביטחון. אם היית משאיר אותו במקומו ומצמיד את הנקבה לכלוב שלו הוא היה הרבה יותר בטוח. אם זה לא מתאפשר נסה לפחות שחלק מהזמן הוא יהיה במקום אליו הוא רגיל.
החיבור ביניהם צריך להיעשות כשהם מקבלים אחד את השני ולא מראים סימני תוקפנות.
לאחר ההעברה לכלוב יש לדאוג שלכל תוכי יהיה מקל עמידה משלו במרחק סביר כדי שלא יווצרו חיכוכים.
בהצלחה.
החיבור ביניהם צריך להיעשות כשהם מקבלים אחד את השני ולא מראים סימני תוקפנות.
לאחר ההעברה לכלוב יש לדאוג שלכל תוכי יהיה מקל עמידה משלו במרחק סביר כדי שלא יווצרו חיכוכים.
בהצלחה.