ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פינקים חדשים
מנהל: מפקחים
Re: פינקים חדשים
זה תלוי בך, חודש זה כלום זמן, גם עם תוכונים יכולים לפעמים לחכות שנה להטלות.
ראית את הכלוב?מה אתה אומר זה יכול להיות בגלל הכלוב?יכול להיות שהכלוב הזה לא טוב ובגלל זה הם לא מתרבים?אני מביא להם את כל התנאים,חבר קנה זוג תוכונים בכלוב בערך כמו שלי ואחרי שבועים וחצי בדיוק 7ביצים זה אמיתי?חחחח דווקא אצלי הם לא מתרבים מה אתה אומר לנסות סוג אחר מה אתה ממליץ?

ראשית הכלוב קטן ולא מתאים לציפורים לריבוי, נסה לרכוש כלוב מרווח יותר כמו כלובי הריבוי בערך במידות 46*43*77
אבל, לא זו הסיבה לכך שהם לא מתרבים.
לגבי החבר שקנה זוג תוכונים, יתכן מאוד, הכל עניין של מזל, היה לו מזל והוא קנה זוג שהיה כבר ממש לפני הטלה והתאקלם טוב, זה לא אומר שזה יקרה לך. אתה יכול להשאיר את הציפורים ולרכוש זוג תוכונים בנוסף, זוג תוכונים לא עולים הרבה כסף.
בכל מקרה, כמגדל אתה צריך הרבה סבלנות, אני אישית לא רוכש ציפורים או תוכים רק בגלל הריבוי וכאין ריבוי מידי מחליף אותם. אני רוכש ציפורים ותוכים ומפתח אליהם קשר, הריבוי הוא בונוס. לכן אני לא הייתי מחליף, יתכן שאם תוך מספר חודשים לא הייתי רואה ריבוי הייתי מוסיף עוד ציפורים או תוכים כדי להעלות את הסיכויים.
אבל, לא זו הסיבה לכך שהם לא מתרבים.
לגבי החבר שקנה זוג תוכונים, יתכן מאוד, הכל עניין של מזל, היה לו מזל והוא קנה זוג שהיה כבר ממש לפני הטלה והתאקלם טוב, זה לא אומר שזה יקרה לך. אתה יכול להשאיר את הציפורים ולרכוש זוג תוכונים בנוסף, זוג תוכונים לא עולים הרבה כסף.
בכל מקרה, כמגדל אתה צריך הרבה סבלנות, אני אישית לא רוכש ציפורים או תוכים רק בגלל הריבוי וכאין ריבוי מידי מחליף אותם. אני רוכש ציפורים ותוכים ומפתח אליהם קשר, הריבוי הוא בונוס. לכן אני לא הייתי מחליף, יתכן שאם תוך מספר חודשים לא הייתי רואה ריבוי הייתי מוסיף עוד ציפורים או תוכים כדי להעלות את הסיכויים.
מזל טוב 
אתה רואה למה אסור להתייאש? מאחל לך בהצלחה.
אל תוסיף להם חומר קינון כי הם יקברו את הביצים. אם יש חומר קינון בכלוב תיקח אותו.

אתה רואה למה אסור להתייאש? מאחל לך בהצלחה.
אל תוסיף להם חומר קינון כי הם יקברו את הביצים. אם יש חומר קינון בכלוב תיקח אותו.
מזל טוב והמפתח הוא סבלנות למשל לי היו זוג תוכונים והם היו ביחד ארבעה חודשים והם לא עשו סבב אחד אבל הם לפני חודשיים ברחו לי וזה ממש מבאס ואז הבאתי זוג אחר והנקבה תקפה חזק את הזכר והיא כמעט הרגה אותו אז הבאתי לו את הנקבה שהייתה לה ביצה כלואה והם עכשיו מסתדרים מצוין שהם אצלי והיה לי עוד זוג שהיה לי זכר בוגר ונקבה צעירה אז החלפתי את הנקבה הצעירה לנקבה בוגרת ואז איכשהוא אני רואה את הזכר רב עם הנקבה והם בכלל לא הסתדרו אז החלפתי את הזכר לזכר אחר הירוק בהיר והוא והנקבה התנשקו והסתדרו טוב ביחד עד שגליתי שהיא בעצם זכר ניהייה לה דונגית כחולה של זכר אז נאלצתי להחליף אותה באחרת וכשהבאתי את הנקבה החדשה שהיא התכלת הם הסתדרו מצויין והם כבר חודש ביחד והם התעניינו מהשבוע הראשון שהם היו ביחד בתא ההטלה ועל היום הראשון שהם היו ביחד הם התנשקו עשו סינוץ אבל משום מה הנקבה לא רוצה שהזכר יעלה עלייה והוא מחזר אחרייה ממש הרבה
כן אלי אתה צודק זה ממש ביאס וכל האנשים שאמרו לי סבלנות סבלנות תחכה...חשבתי לעצמי מי ישמע מה זה יעזור לי אז אמרתי לעצמי יאאלה נחכה שבוע נירא מה יקרה היום בדיוק עבר שבוע בדקתי וזה מה שקרה חח אז תודה רבה וכמה שאלות עכשיו כל יום היא תשים בייצים?אני רואה שהיא לא ממש הרבה מדיי פעם היא ניכנסת לתא זה אומר שהכל בסדר?
ומאור אל תדאג הכל יהיה בסדר רק "סבלנות"חחח..
ומאור אל תדאג הכל יהיה בסדר רק "סבלנות"חחח..

זה קל להגיד "סבלנות" אבל תכלס זה מה שעוזר. ישנם מגדלים שמצפים לראות תוצאות בתוך מספר שבועות וזה לרוב לא קורה. כשמגדלים בעלי חיים אי אפשר להכריח אותם להתרבות, אגב זה אחד הדברים המעניינים בגידול, ההמתנה, הציפייה, המעקב אחריהם ואחרי דפוסי ההתנהגות החיזור וכו', וכשמגיעה ההטלה כבר מחכים לבאה, ולאחר מכן סופרים את ימים עד לבקיעה ואז מחכים לניצוי.. וכן הלאה. זה טבע האדם, אין מה לעשות.
אצלנו כשבוקעים גוזלים מהביצים זה בכל פעם מרגש מחדש. ושוב מצפים ומחכים לבאים.
הנקבה תטיל בממוצע כל יום ביצה לעיתים יעבור מעט יותר זמן בין הטלה להטלה. הנקבה תתחיל לדגור בדרך כלל לאחר הטלת הביצה השנייה או השלישית. כך שזה בסזדר גמור שהיא נכנסת ויוצאת.
אצלנו כשבוקעים גוזלים מהביצים זה בכל פעם מרגש מחדש. ושוב מצפים ומחכים לבאים.
הנקבה תטיל בממוצע כל יום ביצה לעיתים יעבור מעט יותר זמן בין הטלה להטלה. הנקבה תתחיל לדגור בדרך כלל לאחר הטלת הביצה השנייה או השלישית. כך שזה בסזדר גמור שהיא נכנסת ויוצאת.
כן אתה צודק,ורגע לא הבנתי יכול להיות שהיום היא שמה ביצה אחת מחר לא תשים ואז יום ראשון היא תשים?

יכול להיות אם כי יתכן מאוד שמחר היא תטיל שוב.
הנקבה מתחילה לדגור לאחר הביצה השלישית בדרך כלל על מנת לצמצם את ההפרש בגיל הגוזלים, כך שהגדולים ביותר לא ישתלטו על המזון ושלא ירמסו את אחיהם הקטנים.
הנקבה מתחילה לדגור לאחר הביצה השלישית בדרך כלל על מנת לצמצם את ההפרש בגיל הגוזלים, כך שהגדולים ביותר לא ישתלטו על המזון ושלא ירמסו את אחיהם הקטנים.