ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אלכסנדרין \ ז'קו?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

Re: אלכסנדרין \ ז'קו?

שליחה על ידי אווה »

למרות שקודם כתבתי שלא עונה יותר, לא יכולתי להתאפק.
כמו שאומרים עכשיו יצא המרצע מן השק.היית צריך להתחיל את הטיעונים שלך מהסוף.
להגיד את האמת הניסוח, ושיגאות הכתיב היו מוכרות לי, אבל אמרתי אהה אני רואה מהרהורי ליבי.
אז מה אגיד לך, " משתמש קטן " רחמיי ממש יוצאים אליךתמונה
רק לסבר לך את האוזן אני לא בין המנהלים ובכל זאת אמרתי את אותם דברים שהם אמרו. זה שאתה מקובע על משהו, לא מוכן לשמוע מה שמסבירים לך אנשים שיש להם ניסיון זאת כבר הבעיה שלך. תמונה
סגנות הכתיבה שלך ממש לא מתאים לאתר, ואם אתה כל כך מתרשם מהאתר האחר ומנהליו שאתה כל פעם מביא לדוגמא, עדיף שתשאר שם.
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כנראה שיצא המרצע מן השק,אני מבין מאיפה התיסכול שלך ידידי,אך מה לעשות שרבים וטובים ממך לא נמצאים איתנו כאן היום
מאחר והאתר הפך עבורם למקום בו הם יוכלו לפרסם ולמכור את התוכים אך מעולם לא יתנו יד ועזרה לחברי הקהילה ,אם מהיידע שצברו או בעזרה אחרת הנדרשת.לכן אנחנו מפנים חברים לאתר שנקרא "יד 2" ,שם אפשר לפרסם ללא תמורה.אמנם אי אפשר להעלות תמונות רבות ולקבל תשבוחות על הגידול מהחברים ולהשתמש בתיבה פרטית נוחה במקום טלפונים,אך זהו לוח מודעות.

כאתר שהייעוד שלו בראש וראשונה לתת מענה לחברי הקהילה בנושא גידול אילוף ובריאות התוכי הוספנו את פורום "מכירה קנייה" כצ'ופר לחברים הפעילים באתר,אנו איננו לוח פירסום לסוחרים כאלה אחרים וכמובן שאתה נכלל ביניהם.

לגבי מכירת גוזלים,כפי שאמרתי אני איני מוכר לכל דורש (רמז דק) וכמובן לא לפני שהקונה מגיע עם ילדיו ומשפחתו ויושב עם התוכי ,נותן לילדים ללטף שותה קפה אוכלים עוגה מקבלים הדרכה,ובמקרה שעדיין מתלבט מקבל ממני את ברכת הדרך וממשיך לקבל ייעוץ בכל תחום ללא קשר,במידה והחליט לרכוש מקבל מספר טלפון לדבר עימי על כל בעייה ביום ובלילה .רבים וטובים מלקוחותיי בקשר צמוד איתי לא רק בנוגע לג'אקו שרכשו.
אז,יתכן שהמגדלים הגדולים שאתה מדבר עליהם לא כל כך גדולים?יתכן שהם לא משקיעים בגוזלים את מה שצריך להשקיע כדי שגוזל יהיה איכותי?אולי הם מאכילים לזפק כמויות של גוזלים וזורקים אותם מכלוב לכלוב מבלי לתת אפילו ליטוף?שלא לדבר על לדבר אל התוכי?
אולי זאת הסיבה שאליי הלקוחות לא חוזרים ומתחננים שאקח את התוכי בחינם?

לסיכום אני מציע לך לשנות גישה,לא רק כאן באתר אלא בכלל,גם אני למדתי ולומד אין בושה בכך,אבל אני תמיד נותן כבוד לאלו שמכבדים אותי
ובדרך כלל הם רבים.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אווה אנחנו משתמשים באותם ביטויים אפילו ואני נשבע שלא ראיתי את שכתבת.
benbtk
ביצה
ביצה

שליחה על ידי benbtk »

דרך אגב יש פה משתמשים שיודעים שאני צודק אבל פשוט מפחדים לכתוב את זה.
אני לא מתכווןלהמשיך את הדיון נאמר כבר הכול יום טוב
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה ממשיך להעלות השערות ללא בסיס וקובע עובדות שגויות,איני חושב שיש כאן חבר שמפחד להביע את דעתו בנושא כלשהו
ואין סיבה כלשהיא שזה יקרה.
הדיון כאן אינו בנושא הפסקת השימוש שלך באתר כלוח קנייה מכירה ובטח שלא על פחדים כאלה ואחרים של גולשים.
לכן עדיף באמת שלא תמשיך את הדיון ובטח שלא לכיוונים שונים שמצויים בדימיונך.
סמל אישי של משתמש
shushlevy
ביצה
ביצה

שליחה על ידי shushlevy »

אווה, אלי ועוזי היקרים.
קראתי את דבריכם ולא יכולתי שלא להגיב תמונה
כמו שאמרתם הפורום נועד בכדי לעזור ולספק מידע למי שצריך בו, אני יודע שדברי הבחור מקוממים ומרגיזים ולכן לדעתי אין כל צורך בתגובות וויכוחים עם מי שמחפש לריב !!!
מי שלא מתאים לו הפורום הזה מוזמן לפנות למגוון הפורומים האחרים הקיימים ברשת!!!!

שימי- הצעתי אליך היא :עיין באתר, קרא שאלות ותגובות בנושאים שונים אם תחליט שאכן האתר הוא מקצועי ועינייני כנס ללקסיקון וקרא על 2 סוגי התוכים המדוברים (מומלץ גם לבדוק על הסנגל שהומלץ).
בכל מקרה שיהיה בהצלחהתמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

[quote="2";p="45666"]
מעניין אם זה אותו מנהל שנכנס לכאן באותו נושא ובסופו של יום כתב "יום טוב זה יום שלומדים בו משהוא חדש".
.[/quote]

עוזי, אני לא חושבת שזה עופר כי עד כמה שידוע לי עופר לא מגדל ג'אקויים.

ולנושא עצמו,
בעיני אין תוכי שהוא 'יותר טוב' מהאחר. כמו שאמרתם על הג'אקו שהכל תלוי במגדל אז בעיניי גם אצל אלכסנדרין זה ככה.
אני הכרתי הרבה אלכסנדרינים נחמדים לכולם, חברותיים ואפילו הלכתי פעם אחת לחנות שליד הבית שלי והרמתי את האלכסנדרין ושיחקתי איתו (דבר שנדיר למצוא בחנות הזאתתמונה). אותו דבר לגבי הג'אקו.
אם נדבר על תכונות דיבור אז כמובן שג'אקו.
על יופי זה עניין של טעם בעיניי אלכסנדרין יותר יפה.

שימי, תשקול טוב טוב את הנתונים שיש לך ותחליט איזה תוכי אתה רוצה, אני בטוחה שתבחר נכון.
בהצלחה לךתמונה
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
shimi
ביצה
ביצה

שליחה על ידי shimi »

אני ממש ממש בדילמה קשה מאוד
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

נטלי אין לי מושג מי זה אבל בכל אופן הוא טועה. לא קבעתי מי זה פשוט הייתי סקרן.
בכל מקרה נטלי, כפי שציינו כמובן שאם ההחתמה תהיה טובה והטיפול יהיה בהתאם יכול להיות תוכי נחמד מאוד.
אך יחד אם זאת לא ניתן להתעלם מהעבודה כי החתמה של אלכסנדרין היא לא החתמה של ג'אקו. דהיינו לאורך זמן
ההחתמה עלולה להיות בעייתית. לא ניתן לבחון דברים ע"י תוכי אחד שניים ויש לעשות בדיקה מקיפה ולאורך זמן..
לכן מפגש נחמד עם תוכי לזמן קצר לא בהכרח יוכלה לתת אינדקציה על אופי התוכי ודרך הטיפול הרצוי.

שימי, אם אתה בדילמה פשוט תמתין בסבלנות עד שיהיה לך את היכולת לבחור בלב שלם ובבטחון.
בכדי שאתה והתוכי לא תפגעו עדיף להמתין בסבלנות זמן מה בכדי שהרכישה תהיה הטובה ביותר.

תקרא מידע על התוכים שהינך מתלבט, כמה שיותר יותר טוב. תצליב מידע, תנסה להכיר את האופי והדרישות של
התוכי ובסופו של יום יהיה לך את כל הכוח שבעולם לבחור נכון עד כמה שניתן.

בהצלחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

תמונהתמונהתמונה
אלי אני קוראת אותך לסדר.אין לי ספק שאתה מעתיק תמונה תוכיח שלאתמונה
מה יש להגיד שושלוי צודק במאה אחוז. תמונה צו השעה להתעלם מהפרובוקציה ולא להגיבתמונה
חברה איזה סערה יש בצפון אין לכם מושג.גשם זלעפות, רעמים ברקים, רוח במהירות מופזת פשוט המזג אוויר השתגע. תמונה זהו נכנסים מתחת לשמיכה עד מחרתמונה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”