ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כלוב לתוכונים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
gilih98
גוזל
גוזל
שם פרטי:: גילי

Re: כלוב לתוכונים

שליחה על ידי gilih98 »

נראה לי שיספיקו 3 או 4 או 5 ...
לדעתי 4 ..
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

זה כלי אוכל דיי גדול גם אין לי איפה לשים ארבעה כאלה בכלוב
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה לא יכול לשים מספר זוגות ולא לשים מספיק כלי אוכל. יש כלי אוכל כמו בתמונה שהעלית במספר גדלים, אין בעייה לשים שניים שלושה כלי אוכל קצת יותר גדולים.
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

אני שם להם שלושה כלי אוכל כאלה ושלושה כלי מים ושישה תאי הטלה. היום קניתי אותם: נקבה אלבינו שתי נקבות לוטינו נקבה 4\3 אנגלייה תכלת וזכר תכלת עם לבן ועוד שלושה זכרים ירוקים צהובים שהם מוטציות וכל אלו ב-200
סמל אישי של משתמש
gilih98
גוזל
גוזל
שם פרטי:: גילי

שליחה על ידי gilih98 »

יפה , מאיפה קנית ?
תוכל לשלוח תמונות של הכלוב והתוכונים ?
ומה זה אומר 3/4 אנגלייה ?
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

4\3 אנגליה זה אומר שאחד מההורים שלה היה חצי אנגלי ובן הזוג השני היה אנגלי שלם כך יוצא 4\3 לגבי הכלוב היום בעזרת השם אני אסיים לבנות אותו ואצלם לכם אותו עם התוכונים לגבי תאי ההטלה אני אולי אקנה מחר מטירה חמישה תאי הטלה כל תא 10 שקלים אם עולה יותר יקר אני לא קונה אבל אז יש לי מקום בתל אביב שמוכרים תאי הטלה של חצי אנגלים ב10 שקלים ליחידה.גם ביום ראשון אני אקנה עוד שני כלי אוכל כאלו כי כרגע יש לי אחד כזה
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

סיימתי את הכלוב ושמתי את כל התוכונים בתוכו הבעיה שהזכר הירוק בהיר שהיה לי עם הנקבה התכלת הוא תקף את רוב הזכרים האם זה נורמלי?הוא מנסה להראות שהוא השליט? כי עכשיו הם דיי בסדר אבל כנראה שבבוקר יהיו עוד מריבות ורעש.יש להם כרגה כלי אוכל אחד ואני צריך לקנות במהרה עוד שניים כי כולם אוכלים מהכלי היחיד הזה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

יתכן מאוד שהוא מנסה להראות שהוא שולט. בדרך כלל הזוגות מסתדרים ותופסים מקומות , יש קצת ריבים וזה מפסיק.
לעיתים רחוקות זה מתפתח לריב קשה עם פציעות ולכן כדאי לשים לב.
מאור79
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי מאור79 »

כן בגלל זה חששתי.הזכרים הם יותר צעירים ממנו אבל הוא תוקף שניים מהם לא הרבה. משום מה הוא עדיין רוצה את בת זוגתו שהייתה איתו בכלוב והיום הוא עשה לה רעשי חיזור והיא לא הסכימה אז ראיתי שנקבה לוטינו נענתה לחיזור ודיי התעניינה אבל הוא רצה את התכלת שהייתה איתו בכלוב זה נורמלי?את תאי ההטלה אני אשים ביום ראשון מקווה שהכל יהייה טובתמונהתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תשים את תאי הטלה והם כבר יסתדרו. רק תעקוב שהריבים פסקו וכל אחד מצא את מקומו.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”