ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חשש לסבב 4 אצל התוכונים
מנהל: מפקחים
Re: חשש לסבב 4 אצל התוכונים
קורה שגוזלים לא מצליחים לבקוע, זה לא משהו נדיר וזה קורה גם בטבע, גוזלים חלשים יותר לא מצליחים לבקוע או לא שורדים.
עצוב אבל זה חלק מלגדל תוכים וזה לא קשור אלייך.
צריך להמתין ולראות מה יקרה עם שאר הביצים. נקווה שיהיו בקיעות מוצלחות.
עצוב אבל זה חלק מלגדל תוכים וזה לא קשור אלייך.
צריך להמתין ולראות מה יקרה עם שאר הביצים. נקווה שיהיו בקיעות מוצלחות.
אז הוא בטוח מת ?
לקחת ולזרוק?
לקחת ולזרוק?
לא יודע לפי תמונה אם הוא חי או מת. אם הוא חי הוא יזוז וינשום....אם הוא לא זז, לא מגיב וכו' אז הוא מת ואת יכולה לזרוק.
הוא בטוח מת...אתמול בלילה קילפתי את הביצה ממנו...ובאזור הבטן היה משהו רך כזה ודם..היום הוא בטעות נפל לי לפח אשפה..יש לי רגשות מעורבים בזה שהוא נפל לשם.. אבל אין מה לעשות.
תמונה אחרונה של הקטנטן.. אולי תזהה משהו חריג.
תמונה אחרונה של הקטנטן.. אולי תזהה משהו חריג.
הדם שראית באיזור הבטן זהו הצינור שמחבר את הגוזל לשק החלמון ממנו הוא ניזון. השק הז זמן קצר לפני הבקיעה נכנס לבטן של הגוזל. אם לא היה שק שמחובר לצינור שבבטן אז הגוזל היה לפני בקיעה ומשהו השתבש. הוא נראה כגוזל שמוכן לבקיעה.
בכל מקרה אין מה לעשות הגוזל מת וקשה לדעת למה הוא מת, כל מה שאני אגיד יהיה ניחוש אז זה מיותר.
בכל מקרה אין מה לעשות הגוזל מת וקשה לדעת למה הוא מת, כל מה שאני אגיד יהיה ניחוש אז זה מיותר.
איזה עצובב ... 

בינתיים אף גוזל לא בקע ? רק הוא ?

בינתיים אף גוזל לא בקע ? רק הוא ?
רק הוא...רואה שבאחד יש גוזל אך כנראה גם הוא מת...כרגע יש 12 ביצים בתא הטלה... סבב 5 שהתחיל על הרביעי,,, ואני לא יעולה לזרוק תקודמים כי אין לי מושג מה מהם מה...לאט לאט היא שמה בצד מה שלא נראה לה...
וואו 12 ביצים ??
5 סבבים ברצף ועוד לא סיימה סבב רביעי ?
וואו ......
מדהים מה שקורה אצלך ..
יש חדש ? יש עידכונים ?
5 סבבים ברצף ועוד לא סיימה סבב רביעי ?
וואו ......
מדהים מה שקורה אצלך ..
יש חדש ? יש עידכונים ?
עוד לא..
ראתה שאלה לא בוקעים אז התחילה עוד סבב...היא לא יוצאת מהתא בכלל.. והיום הזכר דגר איתה... מקווה שיבקעו.
ראתה שאלה לא בוקעים אז התחילה עוד סבב...היא לא יוצאת מהתא בכלל.. והיום הזכר דגר איתה... מקווה שיבקעו.
יש חדש ?