ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פינקים חדשים
מנהל: מפקחים
Re: פינקים חדשים
אתה לא צריך להוסיף יוטה ולא חומר קינון נוסף. אם תוסיף חומרי קינון הם יכסו איתו את הביצים והדגירה לא תהיה מוצלחת. אין צורך להוסיף כלום, הם יסתדרו.
לא אלי הבאתי סתם שיהיה לפעמיים הבאות פשוט רציתי להכין את זה שיהיה להבא,איך לשטוף את זה?היום או להשאיר?

תשטוף אותו טוב טוב עם הרבה מים עד שכל הסבון ישטף, לאחר מכן ייבש אותו. אתה יכול לתלות אותו מחר בשמש לייבוש.
לא אומר כלום, זה שעברו 13 יום לא אומר שלא יהיו הטלות וגם לא אומר שחייב להיות הטלות, כשהנקבה תהיה מוכנה היא תטיל.
בדרך כלל זיווגים תכופים נעשים לקראת הטלה, ובדרך כלל הזמן שעובר מהזיווג להטלה הינו כעשרה יום.
אבל, שום דבר לא וודאי ואי אפשר להתחייב לכך.
בדרך כלל זיווגים תכופים נעשים לקראת הטלה, ובדרך כלל הזמן שעובר מהזיווג להטלה הינו כעשרה יום.
אבל, שום דבר לא וודאי ואי אפשר להתחייב לכך.
טעות שלי היתכוונתי שיש הטלה יש 4בייצים אבל אין בקיעות אבל 13יום מה23שהיא התחילה לדגור אבל לא קורה כלום היא לא נטשה היא כל היום שם בתוך התא הם עושים משמרות קצת הזכר והרבה הנקבה אבל אין בקיעה.מה לעשות לחכות עוד או להוציא תביצים?

לא נוגעים אחרי 13 יום בביצים, תמתין מספר ימים ולא למהר.
נקווה לשמוע על בקיעות בקרוב, תעדכן
נקווה לשמוע על בקיעות בקרוב, תעדכן

אז לתת להם עוד יומיים שלושה?יכול להיות שזה יקח יותר זמן?כי אמרו שזמן משוער הוא 13יום

ראשית יש להתחיל ולספור 13 יום מהביצה השלישית, לאחר מכן לחכות לפחות שבוע לפני שמתחילים לבדוק את הביצים.
אפשר לבדוק אם הביצים פוריות כבר עכשיו אבל אני לא בעד להתערב ולהפריע.בעיקרון הבדיקה פשוטה מתחת לפנס בידיים נקיות.
אפשר לבדוק אם הביצים פוריות כבר עכשיו אבל אני לא בעד להתערב ולהפריע.בעיקרון הבדיקה פשוטה מתחת לפנס בידיים נקיות.