ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גדל לתוכון המקור
מנהל: מפקחים
Re: גדל לתוכון המקור
את יכולה להביא לה כבר תוכי חדש. לגבי התוכי, האם מוחתם או פרא את צודקת בהחלט. כדאי להביא תוכי שאינו מפחד מקירבה ומגע. תוכי שיהיה מפוחד יקרין לה את הפחד, לעומת זאת תוכי שאינו מפחד ממגע וחביב יכול להשפיע עליה ולהוריד את הלחץ.
זה הדבר היחיד שמעודד אותי שאני אקנה האכלת יד...כי כשאני מחזיקה תוכי אני מאושרת. רק עכשיו מתלבטת בין הצבע מצד אחד לקנות אותו דבר ולהרגיש שזה הוא ומצד שני אולי להפך משהו חדש אבל אולי זה יצבוט לי תלב...מעניין עם היא מבינה שהוא מת ועם היא עצובה...מסכנה
((((((
הטבע עושה את שלו, לרוב התוכים יתגברו במהרה על מות בן זוג. לדעתי תוכי חדש (ולא חשוב צבע ) ימלא לה את החסר.
את לוקאס היא תמיד תקפה,אולי זה בגלל שהיא הרגישה שהוא חולה? מפחדת שתתקוף ככה את האכלת יד
תצטרכי לחבר ביניהם בהדרגה כדי שיתרגלו זה לזו.
צריך לשים את התוכון שתביאי בכלוב נפרד צמוד לכלוב של הנקבה לתקופה של מספר ימים לפחות, זאת לפני שמחברים ביניהם וגם אז לעשות זאת תחת השגחה.
צריך לשים את התוכון שתביאי בכלוב נפרד צמוד לכלוב של הנקבה לתקופה של מספר ימים לפחות, זאת לפני שמחברים ביניהם וגם אז לעשות זאת תחת השגחה.
ואפשר שהתוכי יהיה מספר ימים בכלוב קטן שקניתי וקראתי לו כלוב מנשא? למרות שבטח הוא יהיה מחוץ לה הרבה בזמן שהחתול ישן
אם הכלוב מאפשר לו להתנועע חופשי אז כן, חשוב שהכלובים יהיו צמודים כך שהתוכונים יראו זה את זה ויתרגלו לקירבה.
קניתי היום תוכי חדש...בסוף פרא כי אין האכלת יד בוגר...שמתי כלוב ליד כלוב והיא ממש באה לסורגים והם היתקרבו אחד לשניה,אז פתחתי תדלת של הכלוב והוא ניכנס לכלוב השני....קצת מקור במקור...קצת תקפה ועכשיו בנתיים הם מסתדרים...מסכנה...עכשיו אני בטוחה שהיא הרגישה ממש בודדה בלי לוקאס
..
כדאי שתשימי לב למה שקורה בהמשך, יתכן שזהו השקט שלפני הסערה ויתכן שהם קיבלו זה את זו והכל יהיה בסדר. לעיתים נדמה שהכל מתנהל כשורה ולפתע נוצר ריב שלעיתים נגמר בפציעות כואבות.
בהצלחה עם התוכון החדש
בהצלחה עם התוכון החדש

כול היום עקבתי...היא מרביצה לו כמו ללוקאס...רעה כזאת! מחר חצי יום אני לא אהיה בבית...כדאי בנתיים להפריד בנהם? היא לא יודעת להיות נחמדה..מגרשת אותו מכול מקום...עכשיו הם יושנים