ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
החתמת קוקוטייל
מנהל: מפקחים
Re: החתמת קוקוטייל
אני ממש מבואס כבר שבועיים שאני מכין ומסדר הכל לגוזל אבל כל פעם שאני מחפש ומוצא כבר קנו אותו או משהו ואני לא מוצא גוזל 

התוכי של יריו (:
תמשיך לחפש. לא צריך להתייאש, בטוח שתמצא.
רק דיברתי
מצאתי היום גוזל בן שבועיים אני רק צריך להתקשר אליו מחר לראות מה נסגר איתו ואני יקנה אותו מקווה אם כלום לא יתפקשש
מצאתי היום גוזל בן שבועיים אני רק צריך להתקשר אליו מחר לראות מה נסגר איתו ואני יקנה אותו מקווה אם כלום לא יתפקשש
התוכי של יריו (:
יופי שמח לשמוע, תעדכן.
עידכון- היום אני הולך לראות גוזלים אם יש למגדל שאני קונה ממנו ויש לי שאלה,איך אני ידע שהורים של הגוזל לא אחים או משהו ?כי כל התוכים אצלו בכלוב אחד

התוכי של יריו (:
תפתח בבקשה נושא חדש עם כותרת מתאימה.
עדכון -
מחר אני הולך לראות את הגוזל בן כמה הוא והכל כי המגדל לא יודע בן כמה הוא ולדעתי כבר מחר הוא יהיה אצלי
ונעדכן גם מחר..
מחר אני הולך לראות את הגוזל בן כמה הוא והכל כי המגדל לא יודע בן כמה הוא ולדעתי כבר מחר הוא יהיה אצלי
ונעדכן גם מחר..
התוכי של יריו (:
הייתי אצל המגדל שהייתי אמרו לקנות ממנו גוזל אבל שהגעתי לשם היה שם איזה 8 זוגות בכלוב ושהוא הראה לי את הגוזל היה חסרה לו אצבע וזה לא היה נראה יפה כל כך ..
אז לא קניתי אותו כי הוא גם לא מצליח לפתוח את הרגל שחסרה לה אצבע .
בסופו של דבר סיכמתי עם ההורים שלי שהם יקנו לי בת זוג לקוקוטייל שלי ונחכה שהם יתרבו ומהגוזלים שיהיו להם אז נחתים אותם ,זה גם עדיף לקוקוטייל שלי עכשיו וגם אני ישמור את כל הידע שנתתם לי בנושא הזה להחתמה ..תודה רבה רבה לכל מי שעזר לי פה ואני ישמור הכל עד לזמן שאני יחתים
אז לא קניתי אותו כי הוא גם לא מצליח לפתוח את הרגל שחסרה לה אצבע .
בסופו של דבר סיכמתי עם ההורים שלי שהם יקנו לי בת זוג לקוקוטייל שלי ונחכה שהם יתרבו ומהגוזלים שיהיו להם אז נחתים אותם ,זה גם עדיף לקוקוטייל שלי עכשיו וגם אני ישמור את כל הידע שנתתם לי בנושא הזה להחתמה ..תודה רבה רבה לכל מי שעזר לי פה ואני ישמור הכל עד לזמן שאני יחתים

התוכי של יריו (:
בהצלחה בהבאת בת זוג 

בסוף אני קונה גוזל קוקוטייל אבל זה תלוי בזמן שלי רק עם יהיה לי מספיק זמן להחתים..
עד תחילת אוגוסט אני יספיק להחתים ולגמול קוקוטייל בן שלוש שבועות?
עד תחילת אוגוסט אני יספיק להחתים ולגמול קוקוטייל בן שלוש שבועות?

התוכי של יריו (: