ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אומנת מחו''ל
מנהל: מפקחים
Re: אומנת מחו''ל
אני עדיין לא הרכבתי את המחיצה עכשיו פירקתי את הכל מחר אבא שלי יקח את כל החלקים ויתן לחשמלי להרכיב ולגבי מאחורה מחר אני יחתוך את זה...
לגבי השכיבה להשים כל מנורה בצד אחר למה עם אני יעמיד אותם אני יצטרך לקחת עוד מקום בשביל להוציא אותם וזה לא משנה שזה מעל החורים.?
לגבי השכיבה להשים כל מנורה בצד אחר למה עם אני יעמיד אותם אני יצטרך לקחת עוד מקום בשביל להוציא אותם וזה לא משנה שזה מעל החורים.?

זה לא משנה, אם אתה משכיב אותם בצורה כזאת שזה מעט מוגבה מהפלטה יותר נוח לחשמל וגם לפירוק והרכבת נורה חדשה הכוונה שהמנורה תהיה כמו בשירטוט:
אלי הלכתי לחשמלי היום והוא ישר ראה שהבקר טמפרוטרה שרוף הוא לא נגע בזה בכלל וגם הוא אמר שאין לו זמן כדאי לעשות לי את זה
מזה התבאסתי ששמעתי שהבקר שרוף ישר התקשרתי אליהם והם אמרו שיטפלו בזה יום ראשון שישלחו אלי מישהו נראה ... כבר איזה באסה......
ועוד דבר לגבי הבקר כנראה לא יהיה לי מי שיחבר אני ינסה ללכת לעוד חשמלאי ובמידה והוא לא ירצה.. יש מצב שמישהו יעזור לי פה בהרכבה על פי שירטוטים.?...
מזה התבאסתי ששמעתי שהבקר שרוף ישר התקשרתי אליהם והם אמרו שיטפלו בזה יום ראשון שישלחו אלי מישהו נראה ... כבר איזה באסה......
ועוד דבר לגבי הבקר כנראה לא יהיה לי מי שיחבר אני ינסה ללכת לעוד חשמלאי ובמידה והוא לא ירצה.. יש מצב שמישהו יעזור לי פה בהרכבה על פי שירטוטים.?...

לא הבנתי איך בקר טמפרטורה חדש שרוף? מישהו חיבר אותו?
לפי החוק אסור לבצע חיבורי חשמל אם אינך חשמלאי מוסמך, אני יכול להגיד לך רק כיצד אני הייתי מחבר כל חוט..
לפי החוק אסור לבצע חיבורי חשמל אם אינך חשמלאי מוסמך, אני יכול להגיד לך רק כיצד אני הייתי מחבר כל חוט..
כן הביאו אותו חדש שרוף גם שלקחתי אותו והייתי עם המורה נהיגה המורה נהיגה עושה לי מזה משומש אמרתי לו לא נראה לי זה חנות של כזה מהנדסים והביאו לי את זה באריזה עם קרטון והכל ושלקחתי את זה לחשמלי הוא אמר ישר שזה שרוף עבדו עלי בקיצור ואפחד לא חיבר אותו לא נגעו בו בכלל
עם אתה יודע איך לחבר כל חוט וזה טוב אז אין פה בעייה כאילו זה לא בעייה לחבר חוטים אבל צריך לדעת איך
עם אתה יודע איך לחבר כל חוט וזה טוב אז אין פה בעייה כאילו זה לא בעייה לחבר חוטים אבל צריך לדעת איך

שלום לכולם,
קראתי בפורום הזה ואלי זה אחלה מדריך..
ואולי אני אפילו יבנה כזות אומנת
אבל הדבר היחידי שלא הבנתי
למה צריך כבל חשמלי אם 3 יציאות לאיפו מחברים את השלישי??
[
קראתי בפורום הזה ואלי זה אחלה מדריך..

ואולי אני אפילו יבנה כזות אומנת
אבל הדבר היחידי שלא הבנתי
למה צריך כבל חשמלי אם 3 יציאות לאיפו מחברים את השלישי??
[
55 כתב:תחליף את הכבל השחור לכבל עם תקע שלוש פינים ( כבל לבן עם תקע 3 יציאות) .
עם החוט הלבן תשתמש כחוט לחיווט על אף שהיית יכול לרכוש חוט רגיל..

"
החוט השלישי משמש כהארקה למניעת התחשמלות.
אבל למה בדייוק הוא מיתחבר??
עד כמה שידוע לי שיש את ה+ ואת ה- למעלה.. שהם הכבלים החשובים ומתחברים למה שצריך..
אבל השלישי שלמתה למה הוא מיתחבר???
גם בירטוט שהכנת בפורום 'אומנת בבנייה עצמית' לא מצייר השלישי...
נ.ב. לא אני מחבר את החשמל, אבל סתם היתענינות
עד כמה שידוע לי שיש את ה+ ואת ה- למעלה.. שהם הכבלים החשובים ומתחברים למה שצריך..
אבל השלישי שלמתה למה הוא מיתחבר???
גם בירטוט שהכנת בפורום 'אומנת בבנייה עצמית' לא מצייר השלישי...
נ.ב. לא אני מחבר את החשמל, אבל סתם היתענינות

"
אתה יכול לראות בשירטוט הבא להיכן החוט מתחבר (צהוב) , החוט מחובר לבורג מתכת שמחזיק את המאוורר.