ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה גוזל ג'אקו עם פיסוק
מנהל: מפקחים
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
עזרה גוזל ג'אקו עם פיסוק
לחבר שלי יש גוזל ג'אקו ולפי דעתי יש לו פיסוק ברגל אחד רציתי תדעה שלכם אם יש לו פיסוק ואם כן איך מטפלים אם זה אפשרי בכלל
- יהודה גבריאל
- בקיעה

Re: עזרה גוזל ג'אקו עם פיסוק
יש לו פיסוק ללא ספק אבל מעבר לפיסוק נראה שהרגל גם הולכת אחורה מעט ולא בקו ישר.
לדעתי מאחר ואיני יכול גם על פי תמונה לקבוע את מצבה האמיתי של הרגל כדאי לקחתו לוטרינר.
כמובן שבגיל הזה אפשר לתקן , ככל שפועלים מוקדם יותר כך התיקון פשוט יותר כשמדובר בפיסוק רגיל.
כרגע אתה יכול להכין כלי מרופד שהתוכי יכנס לתוכו בצורה שמקדימה ואחורה לא יהיה לו מקום לזוז ובצדדים הרגל תהיה בתנוחה הרצויה.
אתה יכול להשתמש נניח בעיתון מקופל על מנת לצמצם את הרווח בצדדים ולשמור שהרגל תהיה בתנוחה הנכונה.
שוב אני אומר, הטוב ביותר שוטרינר שמבין או מגדל מקצועי שכבר טיפל במקרים כאלא יעזור לכם.
לדעתי מאחר ואיני יכול גם על פי תמונה לקבוע את מצבה האמיתי של הרגל כדאי לקחתו לוטרינר.
כמובן שבגיל הזה אפשר לתקן , ככל שפועלים מוקדם יותר כך התיקון פשוט יותר כשמדובר בפיסוק רגיל.
כרגע אתה יכול להכין כלי מרופד שהתוכי יכנס לתוכו בצורה שמקדימה ואחורה לא יהיה לו מקום לזוז ובצדדים הרגל תהיה בתנוחה הרצויה.
אתה יכול להשתמש נניח בעיתון מקופל על מנת לצמצם את הרווח בצדדים ולשמור שהרגל תהיה בתנוחה הנכונה.
שוב אני אומר, הטוב ביותר שוטרינר שמבין או מגדל מקצועי שכבר טיפל במקרים כאלא יעזור לכם.
- יהודה גבריאל
- בקיעה

לא הבנתי כל כך תטיפול ובאיזה חומרים להשתמש יש איזה מדריך או סירטון?
בן כמה הוא בערך ? הוא לא שלי אז אני רוצה לדעת בערך בן כמה הוא
בן כמה הוא בערך ? הוא לא שלי אז אני רוצה לדעת בערך בן כמה הוא
אגב, תגיד לחבר שלך שינקה את התוכי מכל הליכלוך שדבוק לו לעור, כל החומרים שמופרשים מהצואה ודבוקים לעור יכולים לגרום לתוכי בעיות בעור ומחלות , נקה בזהירות עם מגבון לח , לא חייבים להוציא את הכל בבת אחת, כל פעם קצת, שים בתחתית הקופסה מגבת מטבח והחלף אותה מספר מעמים ביום.
בקשר לפיסוק יצא לי לראות אצל מגדל כלשהוא שהוא חותך ספוג (ממה שמתרחצים איתו במקלחת) לעובי של 1ס"מ...ואורך ורוחב של כ 5X3 ס"מ...ועושה חורים באמצע ומכניס את הרגליים של הגוזל בכדי שלא יהיה פיסוק...
אני מציין שזה דרך שאני ראיתי..
אני מציין שזה דרך שאני ראיתי..
ראיתי פעם שמישהו הציע פה למישהו שגם לגוזל שלו היה פיסוק שישים לו "מנקה מקטרות ויחבר לרגל השניה... תקנו אותי אם זה לא טוב..
נכון שאפשר לקשור ואפשר להשתמש בספוג וכו', העניין הוא לדעת לאיזה מצב יש להחזיר את הרגל ולעשות זאת נכון.
פיסוק רגליים בתוכים ופיתרון לבעייה
פיסוק רגליים בתוכים ופיתרון לבעייה
- יהודה גבריאל
- בקיעה

זה אפשרי בכלל לטפל כבר בפיסוק?
בן כמה הוא נראה?
בן כמה הוא נראה?