ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלה על הגמילה של אקלקטוס...

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Bugi
גוזל
גוזל

שאלה על הגמילה של אקלקטוס...

שליחה על ידי Bugi »

באיזה גיל אני צריך לגמול את האקלקטוסיט שלי?
יש לה כופתיות ומים בכלוב היא אוכלת מהם לפעמים אבל היא בולעת את הדייסא בבוקר ובערב שאני מביא לה... היא בת שלושה חודשים ושבוע ככה זה אמור להיות?
doront
בקיעה
בקיעה

Re: שאלה על הגמילה של אקלקטוס...

שליחה על ידי doront »

תן לה תערובת השרייה ופירות אחרי יומיים שלוש כופתיות

במקביל תוריד את המינון של הדייסה

דורון
Bugi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Bugi »

כל הזמן אני מביא לה פירות וירקות היא אוכלת מהם ויש לה כופתיות בכלוב ועדיין היא אוכלת מהפירות והירקות וגם מהכופתיות אבל היא רוצה את הדייסה עדיין
סמל אישי של משתמש
shiponix
גוזל
גוזל
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: דיויד

שליחה על ידי shiponix »

בוגי,

הרצון שלה בדיסה קשור בעיקר בך. חשוב מאד לעודד אותם לאכול כמה שיותר אוכל רגיל, בכל מצב ובכל זמן, כל הזמן לנסות לתת להם. בהנחה שעברת את השלב הזה, ושגם בלילה לפעמים אתה שומע אותה אוכלת כופתיות (ככה זה היה אצלי), אתה יכול לעבור לשלב הבא.

השלב הבא, אצלי לפחות, היה להרגיע לאט לאט עם הכמויות. היא הייתה עושה טובה שהיא אוכלת מהדיסה אפילו שהיא נורא ביקשה אותה. אז הייתי נותן לה בדיוק מה שהיא מוכנה ומכניסה כמו שצריך וכשהיא הייתה עושה את הקונץ הכי קטן, החל מללכת פתאום לשחק ועד פשוט לא לבלוע ת'דיסה ולפלוט אותה, הייתי פשוט מפסיק. לא מכריח. תוריד בכמויות, תדלל טיפה ת'דיסה, בסופו של דבר תדלג על ארוחת הבוקר ותשאיר רק את זו שבערב. ומשם תמשיך לסיום מוחלט..

אתה צריך לוודא שהזפק שלה מלא באוכל רגיל. זו דרך אחת טובה לדעת שאתה במקום טוב.
תמונה
Bugi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Bugi »

טוב תודה לפעמים כמו שאתה אומר היא פולטת ולא בולעת אבל אז אני מחכה כמה שניות ואז מביא לה שוב והיא אוכלת חח
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”