ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מקלות מעמד וחיזוקם.
מנהל: מפקחים
מקלות מעמד וחיזוקם.
מי שיש לו מקלות מעמד קנויים או בעיקר ענפים של אקליפטוס וכ"ו...
אשמח את תראו לי תמונה ברורה של דרך החיבור שלהם לדפנות הכלוב...הבנתי שעם בורג עץ לפי אלי מה שאמר פה בפורום...
אבל אשמח לתמונה ברורה של מקום החיבור...
תודה לכולם וערב טוב צחי.
אשמח את תראו לי תמונה ברורה של דרך החיבור שלהם לדפנות הכלוב...הבנתי שעם בורג עץ לפי אלי מה שאמר פה בפורום...
אבל אשמח לתמונה ברורה של מקום החיבור...
תודה לכולם וערב טוב צחי.
Re: מקלות מעמד וחיזוקם.
אם אתה חותך ענף חתוך אותו גדול בכארבעה ס"מ מהמידה של הכלוב, לאחר מכן בצע חריץ עם משור בכל צד כך שהענף יכנס בלחץ.
בורג יכול לעזור למקל עמידה רופף.
בורג יכול לעזור למקל עמידה רופף.
אני רוצה להוסיף מקל..ולחזק מקל נוסף...קצת קשה לי לעשות חריץ לכן רציתי יותר מידע ותמונות לגביי החיזוק ע"י בורג.
אם תוכל בבקשה...תודה.
אם תוכל בבקשה...תודה.
לעשות חריץ זה פשוט מאוד , תנסר עם המסור שהשתמשת בו לחיתוך העץ, אתה יכול לראות בתמונה כיצד זה נראה והיכן יש להבריג בורג לחיזוק.
את הבורג להבריג כביכול לתוך החריץ? (סליחה על החפירה)
נכון ממש כך בורג עץ קטן יעשה את העבודה מעולה.
לי זה עזר מאוד ההמלצה שלי אלי,רק אל תלחץ חזק מדיי על העץ הוא ישבר במקום ההברגה ואז לא יתפוס!
או קי..
הורדתי את המקל העליון שבכלוב והואספתי מקל מעץ אקליפטוס באלכסון..אני אראה תמונות בקרוב.. =]
תודה לכם.
הורדתי את המקל העליון שבכלוב והואספתי מקל מעץ אקליפטוס באלכסון..אני אראה תמונות בקרוב.. =]
תודה לכם.