ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

2 בעיות עם התוכי שלי

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
tomitsme
בקיעה
בקיעה

2 בעיות עם התוכי שלי

שליחה על ידי tomitsme »

1.התוכי שלי (קוואקר) לא מוכן להיות בתוך הכלוב אם אני מכניס אותו הוא נשאר בפנים אבל שנייה שאני פותח לכלוב הוא רץ לפינה שלו שהיא נמצאת על הכלוב אבל לא בתוכו וכואב לי להכניס אותו בכל זאת כי הוא מעדיף מחוץ לכלוב לישון אבל כשהוא בחוץ אז גם כל הצרכים שלו על הריצפה שלי , אוכל,קקי,פיפי...... אז להכניס אותו לכלוב בכל זאת ?

2. כל בוק רהוא נותן צעקות כאלה מעיר אותי 7 בבוקר כל פעם כל דקה איזה 8 ציוצים כאלה די חזקים מה אתם עושים במצב כזה =P?

תודה לעונים
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: 2 בעיות עם התוכי שלי

שליחה על ידי צחי21 »

תראה תמונה של הכלוב.. אולי הוא קטן לו ולא נח לו שם...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תוכי צריך להיות סגור בכלוב כשאין השגחה , כשמדובר בלילה ואתם ישנים או שאינכם נמצאים בקרבתו הוא צריך להיות סגור, יתכן מאוד שטוב לו יותר מחוץ לכלוב אבל אם בחלק מהיום תסגור אותו בכלוב הוא יתרגל לכך , תדאג שבתוך הכלוב יהיו משחקים ודברים שהוא יכול להתעסק עימם כדי שלא ישעמם לו.

כנראה שבשעה הזאת מתחיל להיות אור חזק יותר במקום שבו הוא נמצא. אם ממש מפריע לך נסה לדאוג לכך שיהיה חשוך יותר בבוקר בסביבתו או שתכסה את הכלוב ובבוקר תוריד את הכיסוי.
tomitsme
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי tomitsme »

אוקיי תודה רבה עזרתה לי מאוד! אין לי בעיה שהוא יהיה מחוץ לכלוב אבל רק כשיש לי קשר עין איתו שזה איזה כמה שעות ביום אבל עכשיו אני ירגליל אותו להיות בתוך הכלוב ויוציא כשרציך.....

ובקשר לכלוב הוא לא קטן בכלל הוא די גדול!!!

ושוב תודה רבה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”