לפעמיים כשאני רוצה לקלח אותו אני מטיז עליו עם המטיז הזה והוא לא ממש משתגע הוא רק הולך לפינה וזה לא נראה שהוא מתלהב מזה במיוחד אבל אולי אחרי שהוא כבר רטוב והוא בשמש אז נעים לא נראהלי...
לקלח אותו בכל זאת? (אני מקלח אותו רק שיש שמש והוא מופנת אליו דרך החלון) לקלח בכל זאת?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי שלי מפחד קצת ממים
מנהל: מפקחים
Re: התוכי שלי מפחד קצת ממים
המקלחת צריכה להיות חוויה , תשתדל תמיד לתת לתוכי ליזום ולא להרטיב אותו אם הוא לא רוצה.
תשחק אתה במים ותשבח אותו בכל פעם שהוא מתקרב, אתה יכול בהחלט לטפטף עליו מעט מים כדי שיראה שלא קורה לו כלום.
יתכן שהוא נרתע מהשפריצר עצמו ולא מהמים, נסה שיטה אחרת כו פתיחת מים בכיור בזרם חלש למשל.
רחצה לתוכים-כמה ואיך
תשחק אתה במים ותשבח אותו בכל פעם שהוא מתקרב, אתה יכול בהחלט לטפטף עליו מעט מים כדי שיראה שלא קורה לו כלום.
יתכן שהוא נרתע מהשפריצר עצמו ולא מהמים, נסה שיטה אחרת כו פתיחת מים בכיור בזרם חלש למשל.
רחצה לתוכים-כמה ואיך
Re: התוכי שלי מפחד קצת ממים
אני ינסה אתזה תודה