ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סכנת הכחדה
מנהל: מפקחים
סכנת הכחדה
האם אתם חושבים שיש זן של תוכי שיכחד בעתיד מהעולם מה הוא למה ועוד כמה זמן{תשערו}.
Re: סכנת הכחדה
ארות
כבר כיום יש סכנת הכחדה לארה יקנטיון ,כ5.000 פריטים בכל העולם.
בארץ יש כ4 בגן התנכי בירושלים ועוד כמה מעטים פריטים אצל מגדלים שיש להם רישיון לגידול ארה יקנטון בארץ.
ארות רובן גדלות ביערות הגשם.ויש שם כריתות של עצים,ויש את הצייד באזור המחייה שלהם.מה שגורם להם להכחד.
כבר כיום יש סכנת הכחדה לארה יקנטיון ,כ5.000 פריטים בכל העולם.
בארץ יש כ4 בגן התנכי בירושלים ועוד כמה מעטים פריטים אצל מגדלים שיש להם רישיון לגידול ארה יקנטון בארץ.
ארות רובן גדלות ביערות הגשם.ויש שם כריתות של עצים,ויש את הצייד באזור המחייה שלהם.מה שגורם להם להכחד.
צריכים לעשות מבצע חח וכל המגדלים הטובים בעולם יגדלו את הארות יקינטון וירבו אותם לגוזלים וירבו וירבו עד שיהיה הרבה ארות יקינטון וישחררו את כל הגוזלים שגדלו לטבע והכל יחזור לעצמו =]!
לא בדיוק ככה זה יהיה (למרות שאהבתי את האופטימיות
)
הארות קשות לרבייה וצריך רשיון מיוחד להחזיק אותן לפי מה שאני יודע
בקשר לשחרור..
הן לא ישרדו בטבע כי הן לא ידעו לחפש אוכל ולא יהיה להן מקום להתרבות (כי כורתים את היערות )
לדעתי הם לא יכחדו
מהטבע הם ייכחדו אבל לא מהעולם כאילו תמיד יהיהו מוחתמים
הארות קשות לרבייה וצריך רשיון מיוחד להחזיק אותן לפי מה שאני יודע
בקשר לשחרור..
הן לא ישרדו בטבע כי הן לא ידעו לחפש אוכל ולא יהיה להן מקום להתרבות (כי כורתים את היערות )
לדעתי הם לא יכחדו
מהטבע הם ייכחדו אבל לא מהעולם כאילו תמיד יהיהו מוחתמים
כמו שכרמימן אמר
יש חיות שנחכחדו מהטבע אבל יש אותם עדיין בבתי גידול מורשים ובגני חיות
לדעתי התוכים שחס וחלילה יכחדו בעתיד המאוד רחוק (אני מקווה) הם ארה יקינטונית, קקדו דקלים, רוב התוכים הנדירים
בעיקר בגלל סחר לא מורשה וצייד, וכריתת יערות ואזורי מחייה.
ישארו פריטים אצל בתי גידול מורשים ומגדלים מורשים.
אני חייב להגיד שכשהייתי באנגליה ביום שנחתנו בדרך למלון אבא שלי אומר לי כזה :"תראה עידו, יש שם מישו עם תוכי"..
הסתכלי ומה שהספקתי לראות זה גוף כחול, עין צהובה, וזנב ארוך וכחול. אני בטוח ב80000000% שזאת ארה יקיטונית.
התלהבתי כמו שבחיים לו התלהבתי שהספקתי לראות חלק ממנה., היא הייתה ענקיתתתת..
יש חיות שנחכחדו מהטבע אבל יש אותם עדיין בבתי גידול מורשים ובגני חיות
לדעתי התוכים שחס וחלילה יכחדו בעתיד המאוד רחוק (אני מקווה) הם ארה יקינטונית, קקדו דקלים, רוב התוכים הנדירים
בעיקר בגלל סחר לא מורשה וצייד, וכריתת יערות ואזורי מחייה.
ישארו פריטים אצל בתי גידול מורשים ומגדלים מורשים.
אני חייב להגיד שכשהייתי באנגליה ביום שנחתנו בדרך למלון אבא שלי אומר לי כזה :"תראה עידו, יש שם מישו עם תוכי"..
הסתכלי ומה שהספקתי לראות זה גוף כחול, עין צהובה, וזנב ארוך וכחול. אני בטוח ב80000000% שזאת ארה יקיטונית.
התלהבתי כמו שבחיים לו התלהבתי שהספקתי לראות חלק ממנה., היא הייתה ענקיתתתת..
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
הקאקאפו בסקנת הכחדה ועוד לא מעט תוכים שנשארו מהם הרבה פחות מ 5000 בטבע
ארה ספיקס יש רק זכר אחד בטבע ואין נקבות כלל וכרגע הוא בתוכניות רביה מיוחדות בכל העולם
ארה יקינטונית ניתן לקנות גם בארץ וכך גם קקדו דקלים בתנאי שיש לך האישורים המתאימים ו 12.5K$ פנויים
ארה ספיקס יש רק זכר אחד בטבע ואין נקבות כלל וכרגע הוא בתוכניות רביה מיוחדות בכל העולם
ארה יקינטונית ניתן לקנות גם בארץ וכך גם קקדו דקלים בתנאי שיש לך האישורים המתאימים ו 12.5K$ פנויים
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
לגביי תוכי הקאקאפו...לפני 3 ימים הייתה תוכנית בלילה בנשיאונל ג'אוגרפיק על אדם שחיפש את התוכי הזה בטבע ביערות לא יודע איפה...והוא מצא אותו..התוכי הזה הולך בעיקר על הקרקע.. הוא פשוט ענק ושמן התוכי הזה...אחד הכבדים.. והתוכי לא פחד מהאדם ופשוט טיפס עליו ועלה לו על הראש....וברגע שהוא הגיע לראש הוא ניסה להזדווג איתו חחח כתוצאה מכך על העורף והראש של הבחור מנשיאונל ג'אוגרפיק היה שריטות ודם.....
בבקשה הזה הסרטון עליו דיברתי...
http://www.youtube.com/watch?v=dQfNZWEwN0I
http://www.youtube.com/watch?v=dQfNZWEwN0I