ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי ומאלפי התוכים מכל הזנים.
בואו ללמוד וללמד כיצד תוכי יכול לבצע פעולה כל שהיא ברגע שאנו מעוניינים.
פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
י
כל פעם שאני חוזר מהבסיס אני מוציא את לואי הג'קו שלי לשעתיים אפילו יותר מהכלוב ושם אותו על הסטנד
התוכי חביב וממש חמוד אבל אחרי שעתיים שאני בא להרים אותן או לנסות שיתפס עליי הוא לא נותן להרים אותו וישר תוקף בנשיחות חזקות
וזה כבר הרגל וממש מעצבן.מה אני יכול לעשות בנושא?
כנראה שלואי התרגל לכך שכשמורידים אותו מהסטנד הוא חוזר לכלוב , כמובן שאם הוא לא רוצה לחזור לכלוב הוא יתנגד לעלות על היד.
עובדה היא שכשאתה מוציא אותו מהכלוב הוא לא מתנגד ועולה על היד. מה שצריך לעשות זה להוציאו מהכלוב ולהעבירו לסטנד, אפשר למקם את הסטנד במקום שונה מהמקום שאליו הוא מורגל ואולי זה יוריד לו במעט את הביטחון, שינוי המקום בעצם גורם לתוכי להיות מרוכז בסביבה החדשה ולא בתוקפנות כלפינו. כשאתה מוריד את התוכי למעמד עוד לפני שהוא מתמקם אמור לו "עלה" או את הפקודה שקבעת ותן לו לעלות על היד חזרה,לאחר שיעלה תתרחק צעד שניים מהמעמד ושבח אותו, תן לו צ'ופר וחזור על הפעולה עוד מספר פעמים.
לפני החזרתו לכלוב הרם אותו ושחק עימו מעט, אל תגרום לתוכי לקשר בין הורדתו מהסטנד לבין החזרתו לכלוב מה שמתפרש אצלו כמשהוא לא טוב שאינו רוצה בו.