שלום!
יש לי תוכי ג'אקו הסובל ממריטה איך אפשר להוציא אותו מזה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה אפשר לעשות לתוכי גאקו שמורט ?
מנהל: מפקחים
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 12 פברואר 2010 15:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת - חובה כותרת אינפורמטיבית
סיבה: כותרת - חובה כותרת אינפורמטיבית
להיות יותר אם התוכי
ולשים לו משהו שיחסום לו את הדרך למריטה בחזה
ולשים לו משהו שיחסום לו את הדרך למריטה בחזה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
Re: מה אפשר לעשות לתוכי גאקו שמורט ?
אינשם שלום,
ראשית יש לשלוש מחלות כגון המקור והנוצה ולכן יש לגשת לוטרינר שיעריך את מצבו הכללי של התוכי.
כדאי לפעול במקביל וליצור לתוכי תעסוקה רבה אם ע"י צעצועים שונים ומגוונים או בדרכים שלך פעילות, לקלח את התוכי לפחות פעם בשבוע, אם התוכי רוצה ואוהב אפשר יותר. לדאוג שהאויר בבית לא יהיה יבש , אם מדליקים מזגן חימום אפשר להשתמש במפזר אדים ללחות (זה טוב גם לבני הבית), לנסות לאבחן מתי התוכי מורט, האם בגלל פעולות כלשהין?האם מחוץ לכלוב או בתוכו, לנסות לפעול על פי הרגש, לנסות לעשות את מה שחושבים שטוב לתוכי וירגיע אותו.
בכל מקרה בפנייה לוטרינר כדאי מאוד לפנות לוטרינר שיש לו כבר ידע בנושא כי אם תפנה לוטרינר שאינו בקיא בנושא זה יהיה ביזבוז של כסף.
לביצוע בדיקות כל וטרינר של ציפורים יכול לעשות ,לטיפול במריטה צריך התמחות בנושא וידע.
**בבקשה שים לב לחוקי האתר בנוגע לכותרת זו פעם שנייה שאני מעיר לך.
תודה.
ראשית יש לשלוש מחלות כגון המקור והנוצה ולכן יש לגשת לוטרינר שיעריך את מצבו הכללי של התוכי.
כדאי לפעול במקביל וליצור לתוכי תעסוקה רבה אם ע"י צעצועים שונים ומגוונים או בדרכים שלך פעילות, לקלח את התוכי לפחות פעם בשבוע, אם התוכי רוצה ואוהב אפשר יותר. לדאוג שהאויר בבית לא יהיה יבש , אם מדליקים מזגן חימום אפשר להשתמש במפזר אדים ללחות (זה טוב גם לבני הבית), לנסות לאבחן מתי התוכי מורט, האם בגלל פעולות כלשהין?האם מחוץ לכלוב או בתוכו, לנסות לפעול על פי הרגש, לנסות לעשות את מה שחושבים שטוב לתוכי וירגיע אותו.
בכל מקרה בפנייה לוטרינר כדאי מאוד לפנות לוטרינר שיש לו כבר ידע בנושא כי אם תפנה לוטרינר שאינו בקיא בנושא זה יהיה ביזבוז של כסף.
לביצוע בדיקות כל וטרינר של ציפורים יכול לעשות ,לטיפול במריטה צריך התמחות בנושא וידע.
**בבקשה שים לב לחוקי האתר בנוגע לכותרת זו פעם שנייה שאני מעיר לך.
תודה.