ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
היי עוזי, שיגעתי אותך קצת היום עם כל ההודעות xD
אני רוצה לצפות בסרטים בלי שאצטרך לצרוב כל פעם.
ביררתי קצת באינטרנט והבנתי שאני זקוק למשהו בשם סטרימר (מזרים מדיה),
אבל אופן השימוש בו, וחלקים נוספים שצריך להתקין במחשב (אם צריך) לא מצויינים שם.
אתה לא צריך כלום מעבר לכבלים.
היום כרוב מוחלט אם לא כל הכרטיסים מאפשרים שידור יוצא ויש לא מעט גם בעלי VIVO שזה Video out - Video in
הכרטיס שלך מוציא שידור ואתה צריך מהחיבור שלו אם זה Svideo או כל יציאה אחרת לחיבור הטלויזיה שברשותך.
דרך הדרייבר אתה מבצע זיהוי מסכים ובוחר את המצב הרצוי.. נגיד לצורך העניין CLONE שמציג אחד לאחד את מה שאתה
רואה במסך בטלויזיה שלך.
עם הכרטיס מסך שלך לא קיבלת כבלים? לרוב מקבלים SVIDEO שמתחבר למסך שמוציא 3 כבלים וידאו + 2 אודיו
שהם בעזרת כבלים מאיריכם מאפשרים לך לחבר לטלויזיה שלך נגיד לוידאו 1 ואז אתה מעביר בשלט לוידאו ובדרייבר
כאמור אתה בוחר את המצב הרצוי.
דגם כרטיס מפורט וסוג היציאות שיש לך בטלויזיה יאפשרו לי להגיד לך במדיוק איך ומה אתה צריך.
ואם קיבלת כבלים תאור שלהם יהיה מצויין ויקל.
אגב, יש היום מוצרים אלחוטיים שמאפשרים זרימת מדיה לטלויזיה אך זה יקר ואם הטלויזיה קרובה זה גם מיותר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אם אתה לא רוצה חוטים אז אתה צריך נגן אלחוטי, אצלך זה מתחבר למחשב ב-USB ולטלויזיה החיבורים זה לא הבעיה.
נושא הממ"ד היה בכל אופן מטריד אותי והייתי בודק את הנושא לעומק. לי אין נסיון עם הנגנים כיוון שאף פעם לא מצאתי
לנכון להוציא מינימום 600 שקל בשביל לראות סרט פעם ב.... בסכום הזה אני כבר הייתי מעדיף לקנות חלקים ולבנות לי
איזה מדיה סנטר קטן ולהתחבר אליו בנט וזה ישרת אותי להכל.
אני בכל זאת אנסה לברר לך מה המומלץ היום במחיר סביר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **