ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אומנת מחו''ל
מנהל: מפקחים
אומנת מחו''ל
רוב הזמן אני מחפש אומנות והמחירים בארץ ממש יקרים אז החלטתי לנסות לחפש באתרים בחו''ל אבל לא ממש הבנתי איך למצוא מה אני אמור לרשום בשביל למצוא אתרים שמוכשרים והאם שווה להזמין אותם מחו''ל.?
גם ראיתי שיש שם כלובים ראיתי באתרים ממש כלובים יפים חבל על הזמן ומחירים טובים למשל סטנד שאני אולי יקנה מחר לתוכים שלי ואני קונה מאדם פרטי שהוא מוכר ממש זול ומייבא גם מחו''ל הוא מוכר את זה ב700 שקל וראיתי בחו''ל באתרים שזה עולה 100 דולר אבל מכיוון ואין לי כרטיס אשרי אז אני קונה מהבנאדם ובשביל האומנת אני יבקש חד פעמי מאבא שלי את הכרטיס אשרי למה זה מפחיד להשאיר היום כרטיס אשרי בכל מיני מקומות אתרים צריך לקחת סיכונים חח
גם ראיתי שיש שם כלובים ראיתי באתרים ממש כלובים יפים חבל על הזמן ומחירים טובים למשל סטנד שאני אולי יקנה מחר לתוכים שלי ואני קונה מאדם פרטי שהוא מוכר ממש זול ומייבא גם מחו''ל הוא מוכר את זה ב700 שקל וראיתי בחו''ל באתרים שזה עולה 100 דולר אבל מכיוון ואין לי כרטיס אשרי אז אני קונה מהבנאדם ובשביל האומנת אני יבקש חד פעמי מאבא שלי את הכרטיס אשרי למה זה מפחיד להשאיר היום כרטיס אשרי בכל מיני מקומות אתרים צריך לקחת סיכונים חח

Re: אומנת מחו''ל
ישנם אתרים בחו"ל כגון ebay וכו' שאפשר לרכוש דרכם מוצרים שונים שאנשים וחברות מפרסמים, גם משומש וגם חדש והתשלום מתבצע
בכרטיס אשראי כמובן .
על המחירים צריך להוסיף דמי מישלוח וטיפול כך שבסופו של דבר המחיר הזול לא יוצא זול .מעבר לכך אם ישנה בעייה במוצר אין לך עם מי לדבר בארץ וזה חיסרון משמעותי .
בכרטיס אשראי כמובן .
על המחירים צריך להוסיף דמי מישלוח וטיפול כך שבסופו של דבר המחיר הזול לא יוצא זול .מעבר לכך אם ישנה בעייה במוצר אין לך עם מי לדבר בארץ וזה חיסרון משמעותי .
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אפשר לומר שלא גילית את העולם. אנשים לא עושים כך כי בסופו של יום כפי שכבר צויין זה לא יוצא יותר זול ולפעמים
אפילו יותר יקר (לפחות בנושא הנ"ל). מעבר לחסרון של "אבא ואמא" גם אין לך דרך לראות את המוצר, את איכותו,
אמינות המוצר הנראה לעומת המוצר שתקבל וכו'
אם אתה מחפש להוזיל, קניית רכיבים ובניה של אומנת גם תוזיל לך את העלות וגם תקבל אומנת שלא נופלת מהמקצועיות
של האומנות "המוכרות".
התשלום יכול גם דרך פייפל לדוגמא. אתה מבקש מאדם שיפקיד לך X בפייפל (יש גם בארץ) ואתה עובד מול פייפל.
פייפל צורת תשלום מאובטחת מאוד אם לא צורת התשלום המאובטחת ביותר שקיימת.
אפילו יותר יקר (לפחות בנושא הנ"ל). מעבר לחסרון של "אבא ואמא" גם אין לך דרך לראות את המוצר, את איכותו,
אמינות המוצר הנראה לעומת המוצר שתקבל וכו'
אם אתה מחפש להוזיל, קניית רכיבים ובניה של אומנת גם תוזיל לך את העלות וגם תקבל אומנת שלא נופלת מהמקצועיות
של האומנות "המוכרות".
התשלום יכול גם דרך פייפל לדוגמא. אתה מבקש מאדם שיפקיד לך X בפייפל (יש גם בארץ) ואתה עובד מול פייפל.
פייפל צורת תשלום מאובטחת מאוד אם לא צורת התשלום המאובטחת ביותר שקיימת.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
למה אני ראיתי באתר שאלי הפנה אותי וראיתי מדגרות שעולות 150 דולר ומדגרות שמוכרים אותם פה בארץ לא שונה אחד על אחד ובארץ מוכירם אותם יקר אבל הבעייה היא שרק מצאתי מדגרות ולא מצאתי אומנות איך אני מוצא אומנות באתרים שבחו''ל.?
ותודה על העידכון עוזי על פייפל
ותודה על העידכון עוזי על פייפל

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
קודם כל אני לא כזה בטוח שזה "אחד על אחד", לפי מה הגעת למסקנות? יצא לך לראות נתונים מפורטים?
שנית, אתה שוכח שזה מחיר לפני טיפול ומשלוח, ביטוח וכו'.
לא סתם יש "יבואנים" כי זה יכול להיות משתלם כאשר מביאים כמויות ולא ביחידות.
בכל מקרה, חפש Incubator
שנית, אתה שוכח שזה מחיר לפני טיפול ומשלוח, ביטוח וכו'.
לא סתם יש "יבואנים" כי זה יכול להיות משתלם כאשר מביאים כמויות ולא ביחידות.
בכל מקרה, חפש Incubator
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign
אני קניתי שישה מוצרים מאיביי כולל משלוח,
בינתיים אני מרוצה..
שרון,
תוכל לשלוח לי לינק למדגרות שעולות 150 דולר בפרטי?
תודה
בינתיים אני מרוצה..
שרון,
תוכל לשלוח לי לינק למדגרות שעולות 150 דולר בפרטי?
תודה
ישנם מדגרות משולבות ,כלומר לעיתים כדאי לקנות מדגרה שהשימוש בה יכול להיות כאומנת.
תראה למשל בלינק הבא:
http://cgi.ebay.com/Egg-Incubator-Bird- ... 1c0c5da23c
תראה למשל בלינק הבא:
http://cgi.ebay.com/Egg-Incubator-Bird- ... 1c0c5da23c
איזה חלקים אני יכול לקנות בשביל לבנות אומנת.? ראיתי את המדריך של בניית האומנת ואז שאלתי אותך ואמרת שאין בזמנו להשיג את הפלטות חימום
מה אני יכול לעשות בשביל לבנות?
מה אני יכול לעשות בשביל לבנות?