ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לא מוכנים להיתקלח
מנהל: מפקחים
לא מוכנים להיתקלח
שלום יש לי זברות פינק וליפני כמה ימים סמתי להם קערה עם טיפה של מיים למטה בתחתית והם בשום פנים ואופן לא נגעו בזה רק הטילו מימהם אבל אני לא מבינה כי הנקבה הולכת למיכל של המים ומיתרחצת אז למה היא לא רוצה בכלי שסמתי? ומה אני צריכה לעשות ניסיתי המון קערות וכולם רדודות להפלי וגם ניסיתי לסים להם את זה למאלה על המיתקן של הביצה אבל זה נישפך

Re: לא מוכנים להיתקלח
עדיף להניח את האמבטיה על תחתית הכלוב ולהניח להם להתרגל לנוכחות האמבטיה מעט סבלנות ובסוף זה ישתלם

השמים אינם הגבול
Re: לא מוכנים להיתקלח
שרי היי,
הפינקים כמו שאר בעלי הכנף לא תמיד יתחברו למה שאנו חושבים שטוב יותר ונוח להם, ישנם הרגלים שהם לא משנים מהר מאוד.
בנוגע לרחצה זה גם משהוא שהם צריכים להכיר ולאהוב . הם בהחלט יכולים להמשיך ולהתרחץ בתוך הכלי של המים
ולא לקבל את האמבטיה ששמת להם, בכל זאת אל תתייאשי, לעיתים לוקח הרבה זמן אבל לבסוף הם ישתמשו בכלי ששמת .
הפינקים כמו שאר בעלי הכנף לא תמיד יתחברו למה שאנו חושבים שטוב יותר ונוח להם, ישנם הרגלים שהם לא משנים מהר מאוד.
בנוגע לרחצה זה גם משהוא שהם צריכים להכיר ולאהוב . הם בהחלט יכולים להמשיך ולהתרחץ בתוך הכלי של המים
ולא לקבל את האמבטיה ששמת להם, בכל זאת אל תתייאשי, לעיתים לוקח הרבה זמן אבל לבסוף הם ישתמשו בכלי ששמת .