לפני כ3 שבועות נתקלתי בבעיה שוונדוס (XP) שלי לא נפתח....כשהדלקתי תמחשב הופיע לי מסך שדורש לסחור בין 5 אפשרויות...מצס בטוח...מצב בטוח עם רשת..לחזור למצב האחרון שהווינדוס עבר טוב..ועוד משהו...ואז למטה לחץ בכדי להיכנס לווינדוס כרגיל...ושען של 29 שניות שרץ למטה זמן לבחירה...לאחר שאני לוחץ על אחת מהאפשרויות נדמה כי הווינדוס נטען ..ויש לי סימן של חלונות XP ומתחת בירוק מד הטעינה שרץ (אתם יודעים במה מדובר) ממש שניה לפני שווינדוס עולה.. ואז המחשב מתחיל מההתחלה כאילו עשיתי ריסט....
מאז פרמטתי תמחשב הכל טוב ויפה...שיקמתי אותו בעזרת עוזי...
כעת הבעיה חזרה שוב....בעיה זהה לחלוטין...הווינדוס לא עולה...ואותו תהליך...מישהו יכול לאמר לי מזה לכל הרוחוץ הדבר הזה? ולמה זה קורה לי שוב?...זה בעיה במחשב בווינדוס ? משהו שאני מוריד? מזה אומר?!?! ומה הפיתרון האם לפרמט תמחשב שוב? לקחת לבדיקה? משהו בפנים המחשב לא כשורה?...
סליחה על הקדיחה מקווה שלא הגעתי לנפט...
ותודה לעוזרים..אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה לדעת מה לעשות מחר...
סופ"ש מהנה...צחי.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שוב בעיה במחשב/ווינדוס
מנהל: מפקחים
Re: שוב בעיה במחשב/ווינדוס
תריץ חיפוש סוסים כנראה שזאת הבעיה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: שוב בעיה במחשב/ווינדוס
זה לא סוסים.. סוס טוריאני תפקידו לקבל מידע, וירוס תפקידו לבצע הרס.
אפשרות אחת: וירוס אשר פגע במערכת ההפעלה -> במצב בטוח המערכת עולה?
אפשרות שניה: חוסר יציבות, בעיה חומרתית -> יש צורך בידע חומרתי, בדיקת זכרונות עם MEM TEST כזה או אחר וכו'.
בגלל שאתה מתאר שזה כבר היה לך בעבר ופרמוט עזר זה נראה יותר כבעיה במערכת ההפעלה.
אני לא יכול לדעת אם זה וירוס שחזר לך מאיזו תיקיה, דיסק התקנה או משהו שאתה מוריד.
האפשרויות שלך,
ראשית בדיקה אם במצב בטוח אתה יכול להכנס ולבצע סריקות.
שנית, לנסות ולעשות repair למערכת ההפעלה.
שלישית לבצע פורמט שזה גם קנה מידה 'טוב' לבדיקת יציבות החומרה לפחות בתחילה.
עצה: דיי למיולים, דיי לקראקים, דיי לחיפוש תוכנות שונות ומשונות (פישינג, האקינג), לא ללחוץ על קישורים שלא מכירים \
בטוחים, לא לפתוח אימלים מוזרים.
להיות מוגן ע"י אנטי וירוס טוב ומעודכן, לבצע סריקות קבועות, לבצע איחוי, לבדוק קבצים שמורידים לפני פעולה.
אפשרות אחת: וירוס אשר פגע במערכת ההפעלה -> במצב בטוח המערכת עולה?
אפשרות שניה: חוסר יציבות, בעיה חומרתית -> יש צורך בידע חומרתי, בדיקת זכרונות עם MEM TEST כזה או אחר וכו'.
בגלל שאתה מתאר שזה כבר היה לך בעבר ופרמוט עזר זה נראה יותר כבעיה במערכת ההפעלה.
אני לא יכול לדעת אם זה וירוס שחזר לך מאיזו תיקיה, דיסק התקנה או משהו שאתה מוריד.
האפשרויות שלך,
ראשית בדיקה אם במצב בטוח אתה יכול להכנס ולבצע סריקות.
שנית, לנסות ולעשות repair למערכת ההפעלה.
שלישית לבצע פורמט שזה גם קנה מידה 'טוב' לבדיקת יציבות החומרה לפחות בתחילה.
עצה: דיי למיולים, דיי לקראקים, דיי לחיפוש תוכנות שונות ומשונות (פישינג, האקינג), לא ללחוץ על קישורים שלא מכירים \
בטוחים, לא לפתוח אימלים מוזרים.
להיות מוגן ע"י אנטי וירוס טוב ומעודכן, לבצע סריקות קבועות, לבצע איחוי, לבדוק קבצים שמורידים לפני פעולה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **