ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נשבר לתוכי שלי המקור
מנהל: מפקחים
נשבר לתוכי שלי המקור
שלום היום בבוקר רציתי להעביר את הקוקטיילים שלי לכלוב קטן כדי להחליף אותם והם ברחו לי בבית ואחד מהם נתקע בשמשה ונשבר לו המקור אם זכור לי נכון קניתי אותו אז אם מקור סדוק (לצערי הרב)...!
אז מה אני עושה עכשיו?
האם המוכר ייתן לי להחליף אותם?
תענו מהר זה דחוף...!
אז מה אני עושה עכשיו?
האם המוכר ייתן לי להחליף אותם?
תענו מהר זה דחוף...!
Re: נשבר לתוכי שלי המקור
לא הבנתי את השאלה..איך אנחנו אמורים לדעת אם המוכר יחליף את התוכים או לא? תיגש לחנות ותברר עם המוכר.
בהצלחה.
בהצלחה.
אלי נראה לי שהוא התכוון למה לעשות..
כנראה מרוב הלחץ הוא לא שם לב למה שהוא כותב.
כנראה מרוב הלחץ הוא לא שם לב למה שהוא כותב.
אם החבר לא מרוצה מהתשובה או שהוא ניסח אותה לא טוב הוא מוזמן לשאול שוב. יש כאן שאלה ברורה האם
המוכר יחליף את התוכים או לא ועל זה עניתי .
המוכר יחליף את התוכים או לא ועל זה עניתי .
בסוף הקוקטיילים שלי היו 2 זכרים אז הלכתי היום להחליף והביאו לי את התוכי הזה זה זכר או נקבה?
והכנפיים שלו גזורות זה יפריע לו להתרבות?
...................................................................................................
זה זכר או נקבה? (אמור להיות נקבה)
. . . !
תודה מראש לעוזרים...!
והכנפיים שלו גזורות זה יפריע לו להתרבות?
...................................................................................................
זה זכר או נקבה? (אמור להיות נקבה)
תודה מראש לעוזרים...!
נערך לאחרונה על ידי elad zawi ב 14 מאי 2010 22:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
אלעד שלופ,
השאלה פה מיותרת , אם היית חס וחלילה שובר את ידך - האם לא היית פונה לרופא לקבלת טיפול רפואי ?
כנ"ל לגבי התוכי שלך-קח אותו דחוף לווטרינר של תוכים לשם בדיקה התוכי והמקור שלו- במקרים מסויימים ניתן לבנות השלמה של המקור מחומר אקרילי קשיח.
לכל הקוראים- במקרה של קטיעת חלק מהמקור ודימום מסיבי ישנה חובה!! להפסיק את הדימום אחרת התוכי ידמם למוות, אם לא הצלחתם לעשות זאת על ידי קמח,או אבקת קורנפלור קחו אותו בדחיפות לווטרינר של ציפורים.
בהצלחה,
השאלה פה מיותרת , אם היית חס וחלילה שובר את ידך - האם לא היית פונה לרופא לקבלת טיפול רפואי ?
כנ"ל לגבי התוכי שלך-קח אותו דחוף לווטרינר של תוכים לשם בדיקה התוכי והמקור שלו- במקרים מסויימים ניתן לבנות השלמה של המקור מחומר אקרילי קשיח.
לכל הקוראים- במקרה של קטיעת חלק מהמקור ודימום מסיבי ישנה חובה!! להפסיק את הדימום אחרת התוכי ידמם למוות, אם לא הצלחתם לעשות זאת על ידי קמח,או אבקת קורנפלור קחו אותו בדחיפות לווטרינר של ציפורים.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.