ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מסך מושבת
מנהל: מפקחים
מסך מושבת
הפעלתי היום את המחשב הנייח עבד לי הכל טוב אחרי כמה זמן פיתאום המסך התחבא ולא דלק יותר הוצאתי מהחשמל הכנסתי הפעלתי את המחשב מחדש המחשב עצמו עובד שומעים שהוא עובד החלפתי מסך עם אח שלי וזה עדיין לא עובד לא יודע מה קרה לזה פיתאום מזה יכול להיות החלפתי חוטים של המסך כלום נאדה

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: מסך מושבת
אם לקחת מסך נוסף ועדיין המסך לא נכנס לפעולה זה לא קשור למסך. זה קשור לכרטיס מסך שלך.
זה שהמחשב עובד לא בהכרח מראה על בעיה במחשב, המחשב יכול לעבוד רגיל להגיע לווינדוס אך לא לשדר תמונה
עקב בעיה בכרטיס מסך.
יש לך כרטיס מסך און בורד?
כרטיס מסך נפרד?
שניהם?
האם בעת הפעלת המחשב אתה רואה פוסט? (לפני הווינדוס).
האם נורדת בקרה (של המסך) נדלקת?
זה שהמחשב עובד לא בהכרח מראה על בעיה במחשב, המחשב יכול לעבוד רגיל להגיע לווינדוס אך לא לשדר תמונה
עקב בעיה בכרטיס מסך.
יש לך כרטיס מסך און בורד?
כרטיס מסך נפרד?
שניהם?
האם בעת הפעלת המחשב אתה רואה פוסט? (לפני הווינדוס).
האם נורדת בקרה (של המסך) נדלקת?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
חחח אני לא מבין כלום במחשבים מזה כרטיס מסך? המסך עובד ואני לא רואה פוסט המסך
המסך עובד הנורית עובדת אבל הוא לא מראה כלום בתוכו שהמחשב עובד הוא מראה כרגיל אז הוא מראה נורית צהובה שהוא לא עובד הוא מראה כתומה ועכשיו הוא מראה לי כתומה
המסך עובד הנורית עובדת אבל הוא לא מראה כלום בתוכו שהמחשב עובד הוא מראה כרגיל אז הוא מראה נורית צהובה שהוא לא עובד הוא מראה כתומה ועכשיו הוא מראה לי כתומה

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
המסך מעבר לחשמל מחובר למחשב. הכבל שמחובר למחשב מתחבר לכרטיס מסך.
אם המסך שאתה מחבר במחשב אחר עובד הרי שאין בעיה עם המסך או לחילופין אם לקחת מסך
אחר וחיברת אותו למחשב שלא מציג תמונה ואתה יודע שהמסך עובד אז הרי הבעיה במחשב שלא מציג תמונה.
מה יכול להיות בעייתי במקרה הזה? לרוב כרטיס מסך, אם אתה שומע את המחשב מגיע לווינדוס רוב הסיכויים
שמדובר בכרטיס מסך שכן אם ישנה בעיה בזכורנות ולא מגיע השלב בו מוצג תמונה על המסך גם לא תעבור
פסוט ותשמע את המחשב מגיע לווינדוס.
תראה לאן המסך מתחבר במחשב, נסה לזהות אם יש לך חיבור נוסף כזה. כמו כן נסה לזהות אם יש לך חיבור
חיצוני של כרטיס מסך דהיינו יושב במקום למטה (בסלוטים) ולא במיקום בו ישנו חיבורי רשת,USB וכו' בכדי
לבדוק האם יש לך און בורד או חיצוני או שניהם יחד.
אם המסך שאתה מחבר במחשב אחר עובד הרי שאין בעיה עם המסך או לחילופין אם לקחת מסך
אחר וחיברת אותו למחשב שלא מציג תמונה ואתה יודע שהמסך עובד אז הרי הבעיה במחשב שלא מציג תמונה.
מה יכול להיות בעייתי במקרה הזה? לרוב כרטיס מסך, אם אתה שומע את המחשב מגיע לווינדוס רוב הסיכויים
שמדובר בכרטיס מסך שכן אם ישנה בעיה בזכורנות ולא מגיע השלב בו מוצג תמונה על המסך גם לא תעבור
פסוט ותשמע את המחשב מגיע לווינדוס.
תראה לאן המסך מתחבר במחשב, נסה לזהות אם יש לך חיבור נוסף כזה. כמו כן נסה לזהות אם יש לך חיבור
חיצוני של כרטיס מסך דהיינו יושב במקום למטה (בסלוטים) ולא במיקום בו ישנו חיבורי רשת,USB וכו' בכדי
לבדוק האם יש לך און בורד או חיצוני או שניהם יחד.
UziDesign
UziDesign
הבעייה במחשב 2 המסכים בדוק עובדים יש לזה חיבור אחת מהמסך למחשב ובמחשב יש רק חיבור אחד כזה מאחוריו זה הכבל הכחול הזה שמכניסים ומבריגים אותו

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
ל"חיבור הכחול" הזה הוא נמצא למעלה או בתחתית?
האם אתה שומע את המערכת מגיעה לווינדוס?
האם אתה שומע את המערכת מגיעה לווינדוס?
UziDesign
UziDesign
למעלה
לא יש לי בעייה עם המחשב הזה כל פעם שאני מדליק אותו אז אני צריך ללחוץ על f1 ואז זה עולה ויש לי סיסמא וגם עכשיו אני לא יכול ללחוץ על המקלדת בשביל להכנס בהתחלה זה מראה שהיא עובדת אחרי זה לא והעכבר דולק כל הזמן אז זה לא מגיעה לווינדוס
לא יש לי בעייה עם המחשב הזה כל פעם שאני מדליק אותו אז אני צריך ללחוץ על f1 ואז זה עולה ויש לי סיסמא וגם עכשיו אני לא יכול ללחוץ על המקלדת בשביל להכנס בהתחלה זה מראה שהיא עובדת אחרי זה לא והעכבר דולק כל הזמן אז זה לא מגיעה לווינדוס

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
בוא תנסה לעשות לי סדר.
הבנתי שלמעלה - מדובר בכרטיס און בורד.. דהיינו כרטיס מחובר קבוע ללוח.
1) המסך מההתחלה לא נדלק? לא נדלק בכלל או שהוא נכבה באיזה שלב?
2) לא מבין איך F1 קשור עכשיו, האם אתה רואה כרגע את האופציה של F1 מעבר להגבלות שלא עובד המקלדת ו\או העכבר
הבנתי שלמעלה - מדובר בכרטיס און בורד.. דהיינו כרטיס מחובר קבוע ללוח.
1) המסך מההתחלה לא נדלק? לא נדלק בכלל או שהוא נכבה באיזה שלב?
2) לא מבין איך F1 קשור עכשיו, האם אתה רואה כרגע את האופציה של F1 מעבר להגבלות שלא עובד המקלדת ו\או העכבר
UziDesign
UziDesign
המסך מהתחלה הוא לא נדלק ..
הf1 יש לי בעייה כזאת במחשב גם לפני זה נגיד שאני מפעיל את המחשב אז ישר מופיע לי ללחוץ על f1 ואז זה ממשיך לעלות לווינדוס ועכשיו אני לא רואה אותו כי המסך כבוי והוא מחובר לחשמל ולמחשב
הf1 יש לי בעייה כזאת במחשב גם לפני זה נגיד שאני מפעיל את המחשב אז ישר מופיע לי ללחוץ על f1 ואז זה ממשיך לעלות לווינדוס ועכשיו אני לא רואה אותו כי המסך כבוי והוא מחובר לחשמל ולמחשב

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
לא משנה.. אתה יכול ללחוץ F1 אחרי כמה דקות ולשמוע אם הוא מגיע לווינדוס.
הסיבה לכך כי חשוב לדעת שזה מגיע ככל הנראה מהכרטיס מסך וזה לא חומרה אחרת שגורמת לכך שאין פוסט בכלל
כמו שציינתי לדוגמא שזה יכול להיות מהזכרונות. ככה או ככה בסופו של דבר זה חומרתי מהמחשב שלך.
אם זה מגיע לווינדוס תבין שזה כנראה מכרטיס מסך ותוכל לשים כרטיס מסך, בכל מקרה אם אין לך רקע טכני תצטרך
מישהו שיוכל לבדוק לך את הנושא, לא מדובר ב"קליקים" של עכבר.
גם אם זה בעיה כללית של ביוס ואתה רק צריך איפוס לכך צריך רקע טכני.
הסיבה לכך כי חשוב לדעת שזה מגיע ככל הנראה מהכרטיס מסך וזה לא חומרה אחרת שגורמת לכך שאין פוסט בכלל
כמו שציינתי לדוגמא שזה יכול להיות מהזכרונות. ככה או ככה בסופו של דבר זה חומרתי מהמחשב שלך.
אם זה מגיע לווינדוס תבין שזה כנראה מכרטיס מסך ותוכל לשים כרטיס מסך, בכל מקרה אם אין לך רקע טכני תצטרך
מישהו שיוכל לבדוק לך את הנושא, לא מדובר ב"קליקים" של עכבר.
גם אם זה בעיה כללית של ביוס ואתה רק צריך איפוס לכך צריך רקע טכני.
UziDesign
UziDesign