ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה| רוח על קוקטיילים
מנהל: מפקחים
שאלה| רוח על קוקטיילים
שלום
רציתי לדעת בדיוק איזה סוג רוח מזיקה לקוקטיילים ?
(רוח חזקה ,רוח קרה ,רוח חמה)
תודה לעוזרים
רציתי לדעת בדיוק איזה סוג רוח מזיקה לקוקטיילים ?
(רוח חזקה ,רוח קרה ,רוח חמה)
תודה לעוזרים
Re: שאלה| רוח על קוקטיילים
מה שמזיק לתוכים זה רוח בשילוב טמפרטורות נמוכות, ולכן בחורף מכסים חלק מהכלוב כדי להגן על התוכים מהרוח ומהגשם בחוץ, בקיץ אין בעיה לתוכים להיות בחוץ הרוח בעונה הזאת לא מפריעה להם, אלא אם כן יש בחוץ רוח חזקה במיוחד כמו בימים שיש אובך וזה כן יכול להפריע להם.
ד"א: גם מאוורר לא בריא לתוכים.
ד"א: גם מאוורר לא בריא לתוכים.
סבבה, פשוט רציתי לדעת אם עכשיו לשים את הכיסוי או לא
מה שמזיק לתוכים זו לא הרוח עצמה.
הרוח "מזיזה" את הנוצות וחושפת את עורם העדין לפגעי מזג האויר
קור וחום.
יש לשמור ולמנוע מהרוח לנשוב על התוכי, בכל מזג אויר.
הרוח "מזיזה" את הנוצות וחושפת את עורם העדין לפגעי מזג האויר
קור וחום.
יש לשמור ולמנוע מהרוח לנשוב על התוכי, בכל מזג אויר.

אז נגיד במזג אוויר כמו היום ובימים האחרונים שזה חם צריך לשים כיסוי
או לא חייב לשים כיסוי??
או לא חייב לשים כיסוי??
אז מה שאת אומרת בעצם שהרוח שיש בימים אלה מזיקה להם ממש אם את אומרת לכסות שלושה כיווני אוויר
תוכי צריך להיות מוגן מפני רוח ישירה, לא לשכוח שהם נמצאים בכלוב ללא יכולת להחור היכן להתמקם ולהסתתר כמו בטבע, לכן חשוב שלא תהיה רוח חזקה וישירה על התוכים, בימי הקיץ החמים אני מציע לא לכסות את הכלוב בחומרים שלא נושמים, חומרים כמו ניילךון ברזנט וכו' יכולים לגרום לכלוב להתחמם יתר על המידה וולא להתאוורר, אני השתמשתי בעבר ברשת צל 90% בקיץ, זהו הפיתרון המושלם לדעתי, אתה פורס אותו בקלות ויכול להשתמש בו קיץ אחר קיץ, רשת הצל מצילה מצד אחד ושוברת קרני שמש ומצד שני חוסמת רוחות אבל עדיין הכלוב מאוורר כל העת.
טוב תודה, ניראלי אני יקנה רשת צל