ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הוא נמצא בתהליכי שדרוג, אך יש עדיין זמן להפעלת הגרסה הבאה כיוון שיש לא מעט דברים שקודמים לו בסדרי העדיפויות. בנוסף, צריך לזכור שגלישה דרך הפלא כל הרעיון שלה הוא מינימום תעבורה לגולש. חבילות גלישה בפלאפונים יקרים ולכן הוא עם מינימום גרפי.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
ברור לי. יחד עם זאת לרוב במקום שיש WIFI ישנם מחשבים. למעט מסעדות היום שמאפשרים WIFI מחוץ לבית \ עסק
אין WIFI ולכן כשיש ניתן לגלוש ממחשב נייח \ נייד. זיהוי הפלאפונים באתר הינו לגלישה דרך סלולאר - דרך אינטרנט
של הסלולאר.
רוב מוחלט אשר יגלשו דרך סלולאר זה לא יהיה דרך WIFI, כי כאמור כשיש WIFI הם יעדיפו לגלוש דרך הנייד\נייח.
גם לי יש WIFI ואני גולש עם HTC TYTN II, כשאני בבית אני גולש דרך המחשב, כשאני בחוץ לא הייתי רוצה לראות תמונה
בגודל 256 קילובייט ואחרי 10 תמונות לסיים את חבילת האינטרנט שיש לי ולפחד להכנס לדיונים שלא יהיו שם בטעות
תמונות שיגמרו לי על החבילה.
הרעיון הוא לאפשר לבעלי סלולאר להיות מעודכן תמיד, בנוחות, במהירות (ולא לחכות דף ייטען ב-4 דקות), ובזול ככל שניתן.
וזה בדיוק מה שאנחנו עושים.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **