ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ביצים בקן של הפינקים מעל שבועיים
מנהל: מפקחים
ביצים בקן של הפינקים מעל שבועיים
שלום לכולם יש לי שתי זוגות פינקים כאשר זוג אחד הטיל ביצים לפני קצת יותר משבועיים הביצים עדיין לא בקעו למרות שהנקבה והזכר כל היום יושבים ודוגרים מה אני אמור לעשות אים הם לא פוריות האים עלי להוציא אותם או להשאיר יש להם מזון ביצים סידן גיר אוכל כלוב גדול של קוקטיל האכלת יד מה עושים?
קחו את החיים בשושו
Re: ביצים בקן של הפינקים מעל שבועיים
תמתין עוד קצת הדגירה מתחילה לאחר ההטלה של הביצה האחרונה
סבלנות בלי להפריע .
סבלנות בלי להפריע .

יש אפשרות להוציא את הביצים לבדוק אותם בלי לפגוע בהם והאים אחרי שאני יוציא ויכניס אותם בחזרה האמא תמשיך לידגור
קחו את החיים בשושו
כן אתה יכול לבדוק ולהחזיר, כדאי להוציא חלק ולאחר מכן להחזיר ולבדוק את החלק הנוסף, אם אתה בודק בקרבת תא ההטלה אתה יכול לקחת בצה ביצה לבדוק ולהחזיר.
בדיקת פוריות הביצה
בדיקת פוריות הביצה
תמתין קצת
בוקר טוב היום בדקתי את הביצים ואכן לא ראיתי בתוכם כלום כפי שמתואר בבדיקות פוריות לביצה היא היתה ריקה ששברתי אחת היה רק חלמון(הצהוב) האים זה לא ישפיע על הנקבה שהוצאתי לה את הביצים והאים היא תמשיך להזדווג . סה"כ היו ארבע ביצים.
קחו את החיים בשושו
לא משפיע, אם לאחר שבועים הביצים ריקות אפשר להשליך את הביצים, לרוב תוך מספר ימים יתחילו כבר להתכונן לסבב חדש.
לא נורא תחכה לעוד סבב תתן להם השריה הם יזדווגו הרבה