תודהברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לגבי כלוב
מנהל: מפקחים
לגבי כלוב
שלום וגמר חתימה טובה אני מיתכוונת להוציא את הגוזל מההורים מיכיוון שהוא כבר גדול והמקור כימעט צהוב עכשיו השאלה שלי עם אפשר לשים כלוב גדול מעל הכלוב הנוככי והאם זה יכול להפריע להם? מיכווין שאין לי יותר מקום על השולחן ואם לא יהיה לי מקום אני לא יוכל להחזיק את הגוזל הגדול בבית
תודה
תודהRe: לגבי כלוב
לא נראלי שכדאי לשים כלוב על כלוב הלכלוכים יפלו לכלוב בתחת וגם יחסום שמש
Re: לגבי כלוב
את יכולה להניח כלוב על כלוב, כמובן שכדאי שלכלוב העליון יהיה מגש נשלף אליו יפול כל הליכלוך ולא אל או על הכלוב שמיתחת.
לרוב אין השפעה וזה לא מפריע, ישנם המגדלים בכלובי רבייה של ארבעה כלובים ואף ותר זה על זה.
בהצלחה.
לרוב אין השפעה וזה לא מפריע, ישנם המגדלים בכלובי רבייה של ארבעה כלובים ואף ותר זה על זה.
בהצלחה.
- אליאן אלון
- בקיעה

- אזור מכירה: עפולה
- שם פרטי:: אליאן
כמו אצלי כלוב על כלוב .....אין שום בעיה אם זה העיקר שהליכלוך כמו שאלי אומר לא יפול לכלוב התחתון.....
תלמיד ישיבה יוצא מהישיבה ורואה את הרבי שלו מעבר לכביש וקורא לו " רבי רבי " אז הרבי ירה בו!
אבל זה קצת עושה לאלה שמיתחת חשוך? והם צריכים את האור
אני מבין שהם נמצאים בבית, האור מגיע מהצדדים , במידה והכלובים צמודים לקיר ואת חושבת שאין מספיק אור אפשר למקם מנורה במקום שתאיר את חזית הכלובים ותתן להם תוספת של אור.