שלום ושבוע טוב יש לי 4 גוזלים כבר גדולים (יש לציין שעוד לא היתחלף המקור)ואחד מהם הוא טיפה יותר קטן והוא בא לבקש אוכל מההורים ואיני רואה שהם נותנים לו לעןמתו האחרים מנסים לאכול לבד יש איזשהו דרך שאני יכולה לתת לו אוכל אני מאד מרחמת על הקטנציק הזה אני פוחדת מאד!!!! שהוא ימות מרעב
תודה מראש
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חוששת שההורים לא מאכילים את אחד מהגוזלים
מנהל: מפקחים
Re: חוששת שההורים לא מאכילים את אחד מהגוזלים
ההורים לא נותנים לו אוכל על מנת שיאכל בעצמו, כך מתבצע תהליך הגמילה, את יכולה לראות גם בטבע שהגוזלים ממשיכים לעוף אחר ההורים ולבקש אוכל, ההורים מפסיקים לתת ובלית ברירה הגוזלים מתץחילים לחפש ולאכול באופן עצמאי.
אני מאמין שההורים יודעים מה הם עושים ואם הם החליטו שהגיע הזמן שהגוזל יפסיק לקבל מזון אז אין מה לעשות.
תני לגוזל להתמודד, שימי לידו במקום נגיש מזון ואם הוא מגיע למזון בכוחות עצמו רוב הסיכויים שיאכל לבד .
אני מאמין שההורים יודעים מה הם עושים ואם הם החליטו שהגיע הזמן שהגוזל יפסיק לקבל מזון אז אין מה לעשות.
תני לגוזל להתמודד, שימי לידו במקום נגיש מזון ואם הוא מגיע למזון בכוחות עצמו רוב הסיכויים שיאכל לבד .