שלום נכנסתי לקטגוריית התוכי גולד ואיפה שהיה "תוכי גולד בסט" הבנתי בעצם מה זה נותן.
בקשר ל"תוכי סטור פאן" לא הבנתי מה זה נותן שאתה קונה נגיד תוכון שהוא בתוכים ארד.
ואני כנראה יהיה מעוניין לקנות את הנושא הדביק לשלושה ימים שעולה 250 תוכי גולד.
עכשיו אני אכתוב כמה שיורת הודעות כדי להגיע ל250 האלה, השאלה שלי אם יש באפשרותי לפתוח נושא חדש בו יש את התמונות המחירים והמספר שלי והכל יהיה מסודר כמו שצריך ואני צריך שיאשרו לי את האשכול הזה - אין בעיה אם ימחקו את האשכול מכירה הקיים.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי גולד.
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: תוכי גולד.
שלום יניב,
הסבר חוזר למען הקהילה:
תוכי סטור פאן הוא בשביל הכיף.
בעת רכישת תמונה היא תופיע בחתימה. זה בערך הכל.
אז לפתוח "סתם הודעות" בכדי להגיע מהר לנקודות יניבו תוצאות אחרות ולא רצויות.
ניתן פשוט להגיב בנושא עם עדכון.
אם בכל זאת אתה מרגישים שינו צורך לדיון חדש, אפשר ליצור כזה וצוות האתר ישקול אישור של הקיים ונעילה של הקודם,
ניתן גם לפנות במקרים מיוחדים אליי לתיבה הפרטית ולהסביר.
ועכשיו תגובה אלייך ולא כללית.
הוכחנו לא פעם שאנחנו בעלי מספיק נסיון ויכולת לזהות משתמשים כפילים. אומנם מסיבות שונות לקחת לנו הפעם יותר זמן מהרגיל, אבל גם הפעם הצלחנו לזהות.
האם נראה לך שאחרי כל ההתנהלות שלך (בין השאר):
זילזול בחברי קהילה
זילזול בפניות מנהלים
הצפות וקללות ע"ג הפורום
נסיון רמאות בתחרות
הצפה והטרדה בפרטי
שליחה מרובה והפניה לאתר תוכים שפתחת
וכרגיל רישום כמשתמש כפיל
תקבל אפשרות להשתמש באתר לנעוצים או בכל מיני הטבות שונות?
אחרי כל השיחות שלנו, אתה יודע שאפשר לדבר איתי, לפתוח משתמש כפיל זה בטח לא הדרך הנכונה אלא עוד דרך לא לכבד
אותי ואת כללי הקהילה. אז אתה מוזמן לפנות אליי בדו"אל. שם המשתמש החדש איתו אתה פעיל ינעל בהקדם.
הסבר חוזר למען הקהילה:
תוכי סטור פאן הוא בשביל הכיף.
בעת רכישת תמונה היא תופיע בחתימה. זה בערך הכל.
כפי שמצויין הודעות ספאם אינן נחשבות. הנקודות ירדו ויתכן והנושאים גם ימחקו.6270 כתב: עכשיו אני אכתוב כמה שיותר הודעות כדי להגיע ל250 האלה
אז לפתוח "סתם הודעות" בכדי להגיע מהר לנקודות יניבו תוצאות אחרות ולא רצויות.
אם הבנתי נכון אז לא. אין לפתוח דיון זהה לדיון קיים בשביל לעדכן במספר טלפון או תמונה.6270 כתב:שהשאלה שלי אם יש באפשרותי לפתוח נושא חדש בו יש את התמונות המחירים והמספר שלי והכל יהיה מסודר כמו שצריך ואני צריך שיאשרו לי את האשכול הזה - אין בעיה אם ימחקו את האשכול מכירה הקיים.
ניתן פשוט להגיב בנושא עם עדכון.
אם בכל זאת אתה מרגישים שינו צורך לדיון חדש, אפשר ליצור כזה וצוות האתר ישקול אישור של הקיים ונעילה של הקודם,
ניתן גם לפנות במקרים מיוחדים אליי לתיבה הפרטית ולהסביר.
ועכשיו תגובה אלייך ולא כללית.
הוכחנו לא פעם שאנחנו בעלי מספיק נסיון ויכולת לזהות משתמשים כפילים. אומנם מסיבות שונות לקחת לנו הפעם יותר זמן מהרגיל, אבל גם הפעם הצלחנו לזהות.
האם נראה לך שאחרי כל ההתנהלות שלך (בין השאר):
זילזול בחברי קהילה
זילזול בפניות מנהלים
הצפות וקללות ע"ג הפורום
נסיון רמאות בתחרות
הצפה והטרדה בפרטי
שליחה מרובה והפניה לאתר תוכים שפתחת
וכרגיל רישום כמשתמש כפיל
תקבל אפשרות להשתמש באתר לנעוצים או בכל מיני הטבות שונות?
אחרי כל השיחות שלנו, אתה יודע שאפשר לדבר איתי, לפתוח משתמש כפיל זה בטח לא הדרך הנכונה אלא עוד דרך לא לכבד
אותי ואת כללי הקהילה. אז אתה מוזמן לפנות אליי בדו"אל. שם המשתמש החדש איתו אתה פעיל ינעל בהקדם.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **