ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
[BLOCKQUOTE]עידכנתי תמונות של הגוזלים בבית הגידול שלי הגדול מבין הגוזלים בן שלושה שבועות הגוזלים ההורים הם תוכו זכר חצי אנגלי בצבע כחול לבן שהגיע אלי במתנה מדוד שלי אחרי שחבר שלו תפס אותו הגיל שלו לא ידוע אבל רואים עליו שהוא צעיר ולקריזה תוכונית אוסטרלית ירוקה שקניתי בכסף של דמי חנוכה היא בת שנה זו הטלה ראשונה אצלי בבית הגידול והטלה ראשונה שלהם לפני כמה זמן העליתי תמונות שלהם לבית הגידול אבל זה היה עוד שהם היו בני שבוע חוץ ממה שרואים בתמונות יש עוד גוזל שהוא יותר קטן ולא רואים אותו בתמונות ההורים אוכלים ירקות תערובת לקוקטילים של RIBONS וכל שבת הם מקבילים תוספת של ביצה קשה חתוכה לשתיים ואני נותן להם גם את הקליפה אחרי שאני מרסק אותה סיבדיה וקלציום קבועים תמיד בכלוב
הנה קישור לבית הגידול שלי : בית הגידול שלי
הכלוב בתמונות קצת מלוכלך היום הוא נוקה וגם צולמו תמונות חדשות שאחרי שתיהיה תגובה (כדי שלא יהיה דאבל) אני יפרסם
זה כלוב דגם 3002 הוא לא מתאים לזוג תוכונים אלה לקוקטייל האכלת יד בניפרד בעקבות מריבה נאלצתי להפריד בין התוכונים בכלוב הכחול הגדול ולשים אותם בכלוב של הקוקטילית באופן זמני ואז יום למחרת היא הטילה זה לא היה מצופה וזה היה אמור להיות זמני הם יחזרו עם הגוזלים לכלוב הגדול בסוף הסבב כדי שאני יוכל לפרסם תמונות מהיום ותמונות של הכלובים אני צריך שיגיבו לי בבית הגידול שלא יהיה טריפל פוסט אז בנתיים אני לא יכול להוסיף תמונות של הכלובים ותמונות חדשות כל עוד שלא יגיבו לגבי הכלוב יש לי כלוב גדול של פרפלסט שקרה באופן זמני חיים בו הקוקטילית שלי וזוג תוכונים אחרי שהסבב יגמר בכלוב 3002 תיהיה הקוקטילית ובכלוב הגדול התוכונים
סבבה...
אגב לפי דעתי בבית הגידול אתה יכול לעשות כמה הודעות ברצף...
כי אתה מעדכן... אתה לא מקפיץ...
אני למשל עשיתי שלושה הודעות רצוף...
אבל הם היו של תמונות...
תשאל את עוזי או שירלי.. אם מותר או אסור..
אתה לא צריך לחכות שיגיבו כדי לעדכן, זה בית הגידול שלך ואתה יכול לעדכן חופשי
אם יש שאלות/תהיות בנוגע לאתר - יש לשאול בפורום "על האתר".. בשביל זה הוא קיים
תוכונים חמודים