שלום לכולם
יש לי 2 קוקוטיילים, את הזכר אימצתי לפני חודש וחצי בערך והוא מאוד אוהב תשומת לב. זה ממש מוזר כי בזמן האחרון כשאני מכניס את היד לכלוב הוא בורח ורץ כמו משוגע, אבל כשאני מצליח להוציא אותו הוא נותן לי ללטף אותו יותר מהתוכי שנשאר אצלי שנתיים, הוא עוצם עיניים נותן לי לגעת לו אפילו לחיים ובצוואר ונראה שהוא ממש נהנה. למה זה? אני נותן לו המון תשומת לב כל היום, אוכל בריא ומאוזן והוא נראה ונשמע בריא.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקוטייל לא רוצה לצאת מהכלוב
מנהל: מפקחים
Re: קוקוטייל לא רוצה לצאת מהכלוב
שינית משהו במראה? שמת צמיד, שרשרת, שעון, לק (לתשומת לב הבנות בפורום
) חולצה בצבע "אזהרה" כמו אדום או כתום..?
האם מישהו התקרב לכלוב וניסה לתפוס אותו? האם קרה משהו לא שיגרתי בפעם האחרונה שהוצאת אותו?
יכול להיות שסתם לא בא לו..
יכול להיות שמשהו במראה שלך נראה לו שונה ומאיים (אצלי למשל לק לציפורניים גורם לתוכים להירתע אז אני לא שמה יותר.. וגם חולצה
אדומה/בורדו הם לא אהבו)
יכול להיות שקרה משהו כשהוצאת אותו לאחרונה ולא שמת לב, משהו שגרם לו לפחד
קשה לדעת מה בדיוק העניין, אבל יכול להיות שזה יעבור לו.. בכל מקרה אל תנסה להוציא אותו בכוח, תציע צ'ופר ותתן לו להתקרב ולעלות
ביוזמתו. אם הוא לא עולה - תניח לו ותנסה מאוחר יותר. אני מאמינה שהוא יתקרב ויבוא לצ'ופר ויעלה על היד בסופו של דבר
בהצלחה
) חולצה בצבע "אזהרה" כמו אדום או כתום..?האם מישהו התקרב לכלוב וניסה לתפוס אותו? האם קרה משהו לא שיגרתי בפעם האחרונה שהוצאת אותו?
יכול להיות שסתם לא בא לו..
יכול להיות שמשהו במראה שלך נראה לו שונה ומאיים (אצלי למשל לק לציפורניים גורם לתוכים להירתע אז אני לא שמה יותר.. וגם חולצה
אדומה/בורדו הם לא אהבו)
יכול להיות שקרה משהו כשהוצאת אותו לאחרונה ולא שמת לב, משהו שגרם לו לפחד
קשה לדעת מה בדיוק העניין, אבל יכול להיות שזה יעבור לו.. בכל מקרה אל תנסה להוציא אותו בכוח, תציע צ'ופר ותתן לו להתקרב ולעלות
ביוזמתו. אם הוא לא עולה - תניח לו ותנסה מאוחר יותר. אני מאמינה שהוא יתקרב ויבוא לצ'ופר ויעלה על היד בסופו של דבר
בהצלחה

Re: קוקוטייל לא רוצה לצאת מהכלוב
תודה רבה, זה לא קרה פעם אחת, ולא שמתי משהו מרתיע. ניסיתי להוציא אותו אח"כ שוב והוא הסכים
אז אני מקווה שעבר לו