שלום לכולכם מי שזוכר אותי אז התענינתי לקנות ארה ושאלתי על רעש שהארה עושה בעצתכם ירדתי מזה. עכשיו אני מעונין לקנות אקלקטוס ורציתי לדעת אם יש הבדל בין זכר לנקבה בדיבור או בהתנהגות שלהם וגם איזה גודל כלוב מתאים לאקלקטוס אכלת יד?תודה לעונים.
[title][/title]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מזמן לא הייתי כאן ורוצה לקנות אקלקטוס מה ההבדלים בין המינים?
מנהל: מפקחים
Re: מזמן לא הייתי כאן ורוצה לקנות אקלקטוס מה ההבדלים בין המי
שלום רב,
האקלקטוס נבדלים זה מזה בשוני בצבעים ולא רק, הנקבה נחשבת לדומיננטית יותר מהזכר כשהזכר הרבה יותר שקט ויש אומרים אדיש.
בגיל הבגרות תיתכן אצל הנקבה תוקפנות כלפי המגדל והסובבים אך לרוב ההתנהגות חולפת ללא בעיה אם נוהגים בה נכון.
לגבי הדיבור, כושר הדיבור אינו גבוה במיוחד אך יש יוצאים מן הכלל. אין הבדל בין הזכרים לנקבות בכושר הדיבור.
תמיד כדאי לרכוש כלוב מרווח שאפשר לצייד אותו בצעצועים ואביזרים ועדיין ישאר מקום לתוכי לטפס ולהתנוענע בחופשיות.
גודל הכלוב כמובן תלוי במספר פרמטרים כגון מקום שיש לך להקצות לכלוב וגובה התקציב .
האקלקטוס נבדלים זה מזה בשוני בצבעים ולא רק, הנקבה נחשבת לדומיננטית יותר מהזכר כשהזכר הרבה יותר שקט ויש אומרים אדיש.
בגיל הבגרות תיתכן אצל הנקבה תוקפנות כלפי המגדל והסובבים אך לרוב ההתנהגות חולפת ללא בעיה אם נוהגים בה נכון.
לגבי הדיבור, כושר הדיבור אינו גבוה במיוחד אך יש יוצאים מן הכלל. אין הבדל בין הזכרים לנקבות בכושר הדיבור.
תמיד כדאי לרכוש כלוב מרווח שאפשר לצייד אותו בצעצועים ואביזרים ועדיין ישאר מקום לתוכי לטפס ולהתנוענע בחופשיות.
גודל הכלוב כמובן תלוי במספר פרמטרים כגון מקום שיש לך להקצות לכלוב וגובה התקציב .