כמו שהרבה פה יודעים והרבה פה עזרו לי בנוגע לגוזל קוקטייל שלי,חשבתי לעצמי ואמרתי...עכשיו עוד לא נקשרתי אלייה מספיק ויהיה לי קל יותר לוותר עליה עכשיו מאשר מאוחר יותר,אני לא רוצה לחזור על אותה טעות שהייתה לי עם קוקו ולהזניח אותו...גם עם הגוזל הזה "נפלתי" ההחתמה שלה לא הכי טובה מי יודע מה,המגדל לא נשמע רציני..והחיה סתם תוזנח אצלי,אני אחד שמתייאש מהר...אז החלטתי למכור אותה ולהביא גוזל שהפעם אני בעצמי אלך לרכוש אותו ולא אבא שלי..אראה מהי רמת ההחתמה ורק אז ארכוש כדי שאדע שאספק לו את הטופ שבטופ...
ההחלטה הייתה נכונה?אני קצת מאוכזב...
מעדיף לחכות כמה ימים עד שארכוש גוזל אבל שחיי הגוזל הנוכח יהיו טובים עד כמה שאפשר,מאמין שמגדל אחר יוכל לספק לו את הטוב..כבר מצאתי אישה אשר מעוניינת לרכוש אותו...ההחלטה נכונה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אני עושה את הצעד הנכון?מוכר את הקוקוטיל
מנהל: מפקחים
Re: אני עושה את הצעד הנכון?\קוקטייל
אם אתה מתייאש מהר, לדעתי עשית בשכל עדיף לה לגדול במקום אחר...
אם אתה מנוסה אתה יכול להחתים בעצמך ותאמין לי שמזה לא תתייאש
אם אתה מנוסה אתה יכול להחתים בעצמך ותאמין לי שמזה לא תתייאש
תודה,רק עכשיו הבעיה למצוא מגדל שמוכר להחתמה או גמולים בבאר שבע..
[sales][/sales]
[sales][/sales]

עוד שעה....עוד שעה ואני נפרד מהנסיכה,כמה שהיא לא יצאה,לא אהבה אותי,לא הייתה פעילה,הספקתי להקשר אלייה בשבוע שעבר עלינו ביחד...מאחל לה חיים קסומים ומהנים במגדל הבא 
דיי עצוב,אבל הכול זה לטובה
[jump][/jump]
דיי עצוב,אבל הכול זה לטובה
[jump][/jump]