שלום, הקוקוטיילית שלי ממש לא מתנגדת שאני שם אותה בכיור נקי ומקלח אותה עם זרם מים חלש, אפשר לעשות את זה?
הוצאתי אותה לשעתיים וחצי ושמתי אותה על כיסא לידי וכל כמה דקות הרמתי אותה וליטפתי אותה, זה נחשב "משוחררת מהכלוב" כי ראיתי שחייבים כל יום לשחרר אותם מחוץ לכלוב. (זה רק עד שאני ארגיל אותה לחליפת טיסה)
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מקלחת לקוקטייל עם זרם מים חלש, אפשר להושיב אותה על כיסא לידי
מנהל: מפקחים
Re: מקלחת לקוקטייל עם זרם מים חלש, אפשר להושיב אותה על כיסא
אם היא לא מתנגדת אפשר לקלח עם זרם מים חלש, כדאי לשבח אותה ואפילו לתת לה צ'ופרים, המטרה שהיא תהנה מהמקלחת ותץתקלח בעצמה.
הושבת התוכי לידך על כסא מצויינת , זה נחשב שהתוכי מחוץ לכלוב .
חליפת הטיסה אינה מיועדת שהתוכי יהיה סגור בה במהלך היום בבית, יתכן והייבואן או היצרן יגיד שזה בסדר אבל אני אומר שבהחלט לא.
החליפה מיועדת לזמנים קצובים בהם יוצאים מהבית עם התוכי ולאחר החזרה הבייתה משחררים מהחליפה, החליפה אינה מחליפה קיטום נוצות
ולתוכי יש לקטום נוצות גם אם הוא רק בבית.
החליפה "חונקת" את התוכי לא מאפשרת לנוצות של התוכי להתאוורר ובכך לשלוט בטמפרטורה של הגוף ואף יכולה לגרום לגירויים בעור במידה
והתוכי יהיה עם החליפה לפרקי זמן ארוכים מידי .
הושבת התוכי לידך על כסא מצויינת , זה נחשב שהתוכי מחוץ לכלוב .
חליפת הטיסה אינה מיועדת שהתוכי יהיה סגור בה במהלך היום בבית, יתכן והייבואן או היצרן יגיד שזה בסדר אבל אני אומר שבהחלט לא.
החליפה מיועדת לזמנים קצובים בהם יוצאים מהבית עם התוכי ולאחר החזרה הבייתה משחררים מהחליפה, החליפה אינה מחליפה קיטום נוצות
ולתוכי יש לקטום נוצות גם אם הוא רק בבית.
החליפה "חונקת" את התוכי לא מאפשרת לנוצות של התוכי להתאוורר ובכך לשלוט בטמפרטורה של הגוף ואף יכולה לגרום לגירויים בעור במידה
והתוכי יהיה עם החליפה לפרקי זמן ארוכים מידי .
אם היא תהיה שעה ביום עם החליפה זה בסדר?
אפשר להלביש את החליפה למטרת הרגלה אבל היעוד של החליפה הוא יציאה מהבית אני לא רואה טעם להלביש לתוכי חליפה בבית רק כדי שלא ילשלש . הדוגמא הכי טובה שעולה לי בראש זה שאלביש לך חליפת צלילה מגומי בבית . חליפת צלילה מיועדת לשהות מתחת למים, בבית אתה
תרגיש איתה מאוד לא טוב.
תרגיש איתה מאוד לא טוב.