יש לי גוזל מסוג מזמר בגיל 5-6 שבועות ורציתי לדעת מה המינון של הדיסה (סוג של קייטי) בשביל הגיל שלו וכמה האכלות ביום ומה ההפרש בין האכלה להאכלה תודה לעוזרים
אני יודע שמזמרים לא טובים בהאכלת יד
[title][/title]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מינון דייסה למזמר ומספר האכלות ביום
מנהל: מפקחים
Re: מינון דייסה למזמר ומספר האכלות ביום
לפי הגיל הגוזל מנוצה מלא או כמעט מלא ולקראת גמילה . לא אמרת כמה ארוחות הוא אוכל ביום כרגע , האם האכלת אותו כבר?
הוא מנוצה חלקית לקראת גמילה לא האכלתי אותו אוכל בערך 3 ארוחות
3 ארוחות זה מקסימום כאשר כבר צריך לחשוף אותו למזון מוצק . אתה מדבר על דייסה של קייטי או דייסה שרכשת ממני ושלחתי לך עם הגוף חימום
לירושלים? אם כן הדייסה של פריטי בירד, היחס רשום לך באריזה אבל הייתי נותן יחס של 1:3 לדעתי זה סביר.
ברגע שהמזמר יתחיל לאכול מוצק תתחיל להוריד את ארוחת הצהריים .
תתחיל ב 4ML ותגיע עד 6ML מקסימום בארוחות הבאות . שים לב לטמפרטורת המזון ואל תעבור את ה 42 מעלות.
לירושלים? אם כן הדייסה של פריטי בירד, היחס רשום לך באריזה אבל הייתי נותן יחס של 1:3 לדעתי זה סביר.
ברגע שהמזמר יתחיל לאכול מוצק תתחיל להוריד את ארוחת הצהריים .
תתחיל ב 4ML ותגיע עד 6ML מקסימום בארוחות הבאות . שים לב לטמפרטורת המזון ואל תעבור את ה 42 מעלות.
בסדר ותודה רבה