ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טילטול הראש
מנהל: מפקחים
טילטול הראש
יויו, הג'אקו שלי, מטלטל ראשו בכל פעם שמישהו מבני המשפחה פונה אליו והעיקר אני.
תופעה זו אינה באה לידי בטוי, בשומעו קול אנושי הבוקע מהטלוויזיה או הרדיו.
האם מישהו מכם נתקל בתופעה הדומה לזו?
תופעה זו אינה באה לידי בטוי, בשומעו קול אנושי הבוקע מהטלוויזיה או הרדיו.
האם מישהו מכם נתקל בתופעה הדומה לזו?
Re: טילטול הראש
אני חייב לציין שלמיקה שלי קורה בדיוק את מה שאת מספרת,זה התחיל ממש מקטנות מגיל חודש וחצי חודשיים,בכל
פעם שהייתי פונה אליה היא הייתה מנערת את הראש,ערכתי מאז הרבה נסיונות,כשהשמעתי לה קולות מהרדיו ומהטלוויזיה היא לא
ניערה את הראש לא באותה תדירות בכל אופן,כאשר הייתי מוציא אותה מהחדר ונותן לה להיות מחוץ לבית (במרפסת)חופשייה הטילטול פסק כמעט
לחלוטין,מיקה עד היום מטלטלת את ראשה,נראה לי שהטילטולים התמתנו אך יכול להיות שאני התרגלתי,יש לציין ששני אחיה אינם מנערים את ראשם
איני יודע למה לשייך את הניענוע,חשבתי בתחילה שישנו הד בחדר שמפריע לה,ניסיתי גם לדבר בטונים שונים ולא הצלחתי להגיע למסקנה כלשהי.
האם עוד מישהו פגש בתופעה הזאת?
גיא,הטילטול הוא ניענוע של הראש לצדדים די מהר,ניענוע כזה אפשר לראות כאשר נושפים לתוכי על הפנים וזה לא נעים לו.
פעם שהייתי פונה אליה היא הייתה מנערת את הראש,ערכתי מאז הרבה נסיונות,כשהשמעתי לה קולות מהרדיו ומהטלוויזיה היא לא
ניערה את הראש לא באותה תדירות בכל אופן,כאשר הייתי מוציא אותה מהחדר ונותן לה להיות מחוץ לבית (במרפסת)חופשייה הטילטול פסק כמעט
לחלוטין,מיקה עד היום מטלטלת את ראשה,נראה לי שהטילטולים התמתנו אך יכול להיות שאני התרגלתי,יש לציין ששני אחיה אינם מנערים את ראשם
איני יודע למה לשייך את הניענוע,חשבתי בתחילה שישנו הד בחדר שמפריע לה,ניסיתי גם לדבר בטונים שונים ולא הצלחתי להגיע למסקנה כלשהי.
האם עוד מישהו פגש בתופעה הזאת?
גיא,הטילטול הוא ניענוע של הראש לצדדים די מהר,ניענוע כזה אפשר לראות כאשר נושפים לתוכי על הפנים וזה לא נעים לו.
ד"ר עדי גנץ ביקש לראות סירטון וידאו,אולי בקרוב נעלה.
- idan hakim
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
- איש קשר:
אביבה את מתכוונת לטילטולים כמו שהגאקו בסרטון הזה עושה?:
http://www.youtube.com/watch?v=rl12a90SCpQ
http://www.youtube.com/watch?v=rl12a90SCpQ
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
לדעתי היא מתכוונת למשהו כזה.
יש לך מידע בנושא?
יש לך מידע בנושא?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
idan hakim כתב:אביבה את מתכוונת לטילטולים כמו שהגאקו בסרטון הזה עושה?:
כן. אני מתכוונת לטילטול הדומה לזה.
אשתדל למצוא זמן לצלם ולהעלות לכאן.
תודות.