הקוקטייל שלי שבוע וחצי אצלי והוא מאוד צעיר וכנראה שעכשיו זה פעם ראשונה או שנייה שהוא שומע אזעקה וכתוצאה הוא התעורר מהשינה הרים כרבולת והתנפח לא הוצאתי אותו להרגיע אותו אלה נתתי לו לחזור לישון שאר התוכים שלי המשיכו לישון הם שמעו כבר כמה פעמיים אזעקות באשקלון בעבר אבל הוא לא רגיל לזה ואם הוא שמע בעבר זה בתור גוזל בן כמה שבועות והוא פוחד מהם מה לעשות?
עריכה:
גם הרעש של כיפת ברזל מלחיצה אותו עכשיו הייתה אזעקה ויש רעש מאוד חזק מכיפת ברזל בכל יירוט
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הקוקטייל החדש שלי נבהל מאזעקה שהייתה עכשיו מה לעשות?
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
Re: הקוקטייל החדש שלי נבהל מאזעקה שהייתה עכשיו מה לעשות?
אתה יכול לדבר בטון מרגיע, אפילו לשרוק קצת שריקות מנגינה חלשות, להתנהל כרגיל בחדר, שהוא ירגיש שאתה לא לחוץ ואין סיבה לפחד.
אם הוא נמצא ליד תוכי אחר שרגיל כבר לאזעקות זה גם טוב, שיראה את שפת הגוף שלו וירגע
בסופו של דבר הוא יתרגל לרעשים, זה לא אומר שהוא לא יהיה דרוך שוב (ירים ציצית ויהיה מתוח) כי זה טבעי, אבל הוא פחות יילחץ\יפחד
כדאי לסגור חלונות ותריסים כדי שהרעש יהיה פחות חזק
לא כדאי לבצע תנועות מהירות או חדות כי זה עלול להפחיד אותו, גם לא לצעוק או להרעיש
פשוט לנסות להישאר רגועים והוא ירגע בעצמו כי הוא יראה שלא קורה כלום
אם הוא נמצא ליד תוכי אחר שרגיל כבר לאזעקות זה גם טוב, שיראה את שפת הגוף שלו וירגע
בסופו של דבר הוא יתרגל לרעשים, זה לא אומר שהוא לא יהיה דרוך שוב (ירים ציצית ויהיה מתוח) כי זה טבעי, אבל הוא פחות יילחץ\יפחד
כדאי לסגור חלונות ותריסים כדי שהרעש יהיה פחות חזק
לא כדאי לבצע תנועות מהירות או חדות כי זה עלול להפחיד אותו, גם לא לצעוק או להרעיש
פשוט לנסות להישאר רגועים והוא ירגע בעצמו כי הוא יראה שלא קורה כלום