ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטייל זכר ששר רק שהנקבה מחוץ לכלוב למה?
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
קוקטייל זכר ששר רק שהנקבה מחוץ לכלוב למה?
כבר שבוע מאז שהקוקטייל שלי שר בפעם הראשונה לפני שבוע היום הוצאתי את הקוקטילית שלי מהכלוב בהתחלה הוא שרק כמה שריקות קריאה ואז פתאום התחילו לשיר שריקות ארוכות ומסולסלות ולשיר כמו הקוקטיילים באינטרנט כל פעןם שהתקרבתי איתה לכלוב הוא שתק ובדקתי את זה כמה פעמיים ושהחזרתי אותה הוא הלך לישון נראה לי שהוא פוחד ממנה כי כל פעם שהוא עוקב אחריה ומחזר אחריה היא תוקפת אותה אז אני פוחד שהוא קיבל פחד ממנה האם זאת הסיבה?

Re: קוקטייל זכר ששר רק שהנקבה מחוץ לכלוב למה?
אם הוא הולך לישון אני חושבת שזה לא פחד, אולי אין לו רצון לשיר כי היא לא מתרשמת מהשירה ואפילו תוקפת אותו..
ואולי כשהיא מתרחקת הוא מרגיש ששווה לנסות שוב כדי למשוך את תשומת ליבה, או שהוא מנצל את ההזדמנות ומנסה למשוך נקבה אחרת
בכל מקרה מהניסיון המועט שיש לי, הזכר ימשיך לשיר, היא תתרכך ותגיב לשריקות שלו בהמשך
כל עוד אין אלימות\ריבים אין סיבה לדאגה
ואולי כשהיא מתרחקת הוא מרגיש ששווה לנסות שוב כדי למשוך את תשומת ליבה, או שהוא מנצל את ההזדמנות ומנסה למשוך נקבה אחרת
בכל מקרה מהניסיון המועט שיש לי, הזכר ימשיך לשיר, היא תתרכך ותגיב לשריקות שלו בהמשך
כל עוד אין אלימות\ריבים אין סיבה לדאגה