ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

עזרה| רוצה לקנות תוכון שנראה חולה יש דרך טיפול??

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
peleg10000
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

עזרה| רוצה לקנות תוכון שנראה חולה יש דרך טיפול??

שליחה על ידי peleg10000 »

הייתי אצל דוד של חבר שלי שיש לו תוכונים מכיוון שאני בחוסר של שני זכרים , עכשיו ראיתי אצלו זכר ויולט(סגול) מדהים אך לצערי לפי פי הטבעת שלו הוא נראה חולה כי הלשלשת דבוקה לו שמה.. ממה זה נובע ??? הכלוב היה כל כך גדול .. יש אפשרות לטפל בו??? האם כדאי לקנות אותו ולשים בבידוד אם אפשר לטפל בו???

לצערי אין תמונות..
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: עזרה| רוצה לקנות תוכון שנראה חולה יש דרך טיפול??

שליחה על ידי eli_lea »

בהכנסת תוכי חולה אתה לוקח סיכון שגם התוכים האחרים ידבקו, אם יש לך מקום נפרד ומרוחק בו אתה יכול לשכן את התוכי החולה עד שיבריא או שתוכל לשלול מחלה (לפחות חודש ) תיקח, גם כאן יש סיכון אבל סיכון קטן יותר אם תשמור על היגיינה.
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

מסכימה עם אלי..
אם הוא פעיל יחסית, אוכל ושותה תדאג לו למזון, מים, ושהוא יהיה בטמפרטורה של 27-28 מעלות
כמובן לשים בבידוד שלא ידביק תוכים אחרים

תעדכן תמונה
peleg10000
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי peleg10000 »

חשבתי לשים אותו בכלוב קטן בגינה האחורית אבל השאלה אם מישהו יודע איך לטפל בתוכון עם סימני לשלשת בפי הטבעת???
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

השאלה מה הגורם, בדרך כלל אפשר לגלות את הבעייה בבדיקה וטרינרית, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות ללא וטרינר זה לתת לו מקום נוח ללא רוח עם מזון טוב ועשיר ולראות האם ההוא יתגבר על הבעייה. כמובן שעדיף לקחת לוטרינר אם התוכי נראה חולה .
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”