ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מבנה הפיזי של הג'אקו

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
daniel3593
ביצה
ביצה

מבנה הפיזי של הג'אקו

שליחה על ידי daniel3593 »

יש לי שאלה אחת לאנשים שמבינים בג'אקויים תמונה

יש לי שני גאקויים בני 3 חודשיים + - כמה יכול להיות השוני בינהם גדול, מבחינת נוצות גודל מקור והגודל הפיזי כי יש ממש הבדל בינהם אחד עם יותר נוצות מהשני והשני יותר רזה קצת נראה פחות מפותח
האם זה הגיוני או שניצלו את החוסר ידע שלי ו"סיבנו אותי" שאמרו לי שהוא בן שלושה חודשים כדי שאני יקנה ?
סמל אישי של משתמש
נריה
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: מבנה הפיזי של הג'אקו

שליחה על ידי נריה »

תעלה תמונות
daniel3593
ביצה
ביצה

זה צ'יקו התוכי היותר מפותח

http://ufu.co.il/files/vei8zrdjttlw9h896qsu.jpg

וזה דאגלס הפחות מפותח שאמור להיות באותו הגיל בערך

http://ufu.co.il/files/g8wnxquvncltrhebs7s6.jpg
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

צ'יקו מבית גידלנו ותאריך הבקיעה שלו הוא 6.07.11 כך שהוא כיום בן חודשיים ו 21 יום . לא יודע לגבי התוכי השני אבל בתמונות לא רואים הבדל משמעותי, אני יכול להגיע לך שלתוכים כמו שלנו בני האדם ישנו מבנה גוף שונה, יתכנו שינויים בגודל אבל בסופו של דבר התוכים שלימים את גודלם וההבדלים כעט שלא ניכרים.
daniel3593
ביצה
ביצה

אלי תודה ,אולי בתמונות לא רואים את אבל בעין זה ניראה לי קצת מוזר כי הנוצות של צ'יקו מלאות יפות ושל דאגלס פחות כנ"ל לגבי המקור ועוד המון הבדלים אולי זה בגלל החוסר שלו במזון בתקופה האחרונה החוסר בוויטמינים (סירב לאכול כופתיות). יש לזה השפעה ? אני מפחד אולי שזה מעיד על משהוא בריאותי חס וחלילה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תזונה לקוייה לאורך תהליך הגמילה יכול להשפיע על התפתחות הגוזל , לרוב זה מתבטה במראה ובניצוי חסר , אני מציע שלא תילחץ ותסיק מסקנות נמהרות, תאזן את המזון ותמתין לפחות שבועיים אל מנת לראות האם יש שיפור. המשך לעדכן אותנו.
daniel3593
ביצה
ביצה

הבנתי שסבלנות זאת הדרך תודה שוב אלי
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”