ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מריבה ביין שתי תוכונים בתוך כלוב.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
avilevy
בקיעה
בקיעה

מריבה ביין שתי תוכונים בתוך כלוב.

שליחה על ידי avilevy »

טוב אז ככה
שני התוכונים שלי מתנהגים בצורה מוזרה אני חושב שזה מוזר
אחד זכר אחד נקבה שניהם בגיל בגרות
ברגע שאני נותן להם ביצה או תפוח או כול דבר אחר רואים שיש בניהם איזו תחרותיות כול אחד פיתאום שומר על התפוח כאילו הוא רק שלו ולא נותן לשני להתכרב כמובן שאני נותן שנים מכול דבר בשביל לחסוך את המריבה אבל גם שאני נותן שניים מכול דבר נוצרת מין מריבה קטנה בניהם
עכשו אפשר להבכין שגם ככה סתם שהם בכלוב פיתאום אחד נוגע בשני ואז אחד מהם מתעצבן
יש גם מצבים שרואים את הזכר כאילו הוא מנשק את הנקבה הם פשוט תופסים מקור למקור ופיתאום הם החברים הכי טובים
קצת מוזר לי הסיפור או שזה תופעה טבעית ?

תדה על העזרה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מריבה ביין שתי תוכונים בתוך כלוב.

שליחה על ידי eli_lea »

לא נדיר לראות זוג בגיל בגרות מתנהג כך, ריב הרחקה שמירה על המזון והרחקת בת הזוג ממנו כל הפעילות מעידה על רגישות בין בני הזוג על רקע מיני, לרוב זה מסתיים בכך שהם ישנים זה לצד זו ובהמשך אפשר לראות גם זיווגים.
לקראת הריבוי ההורמונים משתלטים על בני הזוג ואפשר לראות שינויים ביחס שלהם זה לזו, לעיתים זה מתבטא בחוסר סובלנות אחד לשני ולעיתים אפשר לראות שהזוג מתנהג למופת ועסוק בהכנת תא ההטלה, כך או כך הם מסתדרים בסופו של דבר וכל ההתנהלות רגועה יותר.
avilevy
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי avilevy »

תודה אחי תותך
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »