ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צבע דגונית של נקבת תוכון צעירה חצי חום חצי כחול

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

צבע דגונית של נקבת תוכון צעירה חצי חום חצי כחול

שליחה על ידי NATANCOHEN »

לנקבה תוכון שחדשה אצלי (בערך שבועיים) חצי מהדגונית חומה וחצי כחולה בשבוע האחרון ראיתי שהחום התחיל לרדת למטה והייתי בטוח שהיא מתקרבת לגיל בגרות היא בערך בת 6.5(אני לא יודע בדיוק את התאריך בקיעה למרות שהמגדל הקודם ידע אותו ושאל אם אני רוצה תאריך מדיוק ואמרתי שלא צריך) עכשיו היום כמות בחום בדגונית חזרה למצב ההתחלתי של חצי חצי חיפשתי כאן בפורום בנושאים ישנים דומים הסבר ולא מצאתי אני בטוח שהיא נקבה כי לעומת זכרים שהיו לי בגילה הזכרים כבר התחילו לחזר בגיל הזה אז אני בטוח שמדובר בנקבה גם בגלל העובדה שהיא והזכר שלה התחברו תוך 48 שעות וגם הדגונית שלה מחוספסת למישהו יש הסבר לזה? זה היה לי גם בנקבת תוכון אחרת אבל אצלה המצב היה הפוך הלמטה היה חום והלמעלה כחול ועכשיו הוא חום לגמרי וגם היו גוזלים מאותה נקבה וזה עוד סיבה שאני חושב שאכן מדובר בנקבה אבל אני עדין לא מוצא הסבר ללמה זה קורה?
הדגונית שלה נראת כמו של הנקבה בתמונה השלישית של נקבות צעירות(הירוקה) במאמר http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%9D.html
תמונה
סמל אישי של משתמש
נריה
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: צבע דגונית של נקבת תוכון צעירה חצי חום חצי כחול

שליחה על ידי נריה »

תעלה תמונה זה יעזור
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

שליחה על ידי NATANCOHEN »

אני לא רוצה להפריע להם עכשיו כי הם ישנים אבל הדגונית שלה זהה לזאת של הנקבה הירוקה בתמונה מהאמר (השלישית)
תמונה
סמל אישי של משתמש
נריה
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי נריה »

זה נורמלי
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים