ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מאוורר למכונת ניפוי
מנהל: מפקחים
מאוורר למכונת ניפוי
שלום
אני מעוניין לבנות מכונת ניפוי איזה מאוורר צריך?
אמרו לי ששל מחשב ושיש כמה גדלים וצריך את ההכי גדול מישהו יודע מה הקוטר שלו?
תודה
אני מעוניין לבנות מכונת ניפוי איזה מאוורר צריך?
אמרו לי ששל מחשב ושיש כמה גדלים וצריך את ההכי גדול מישהו יודע מה הקוטר שלו?
תודה
Re: מאוורר למכונת ניפוי
12 ס"מ לא בטוח שיספיק לך מבחינת כמות האויר , לדעתי חלש מידי .
הבנתי שאפשר עם מפוח קטן
אני בודק את זה ויקח קצת זמן ,בעי''ה אם אחליט ליבנות ואצליח אשתדל להעלות מדריך לאתר
אני בודק את זה ויקח קצת זמן ,בעי''ה אם אחליט ליבנות ואצליח אשתדל להעלות מדריך לאתר
לדעתי מאוורר אקסטרני 12 ס"מ 220V כדוגמת המאווררים שיש בגוף החימום באתר. מאוורר מחשב לא יכול ליצור את הלחץ המתאים ולא ידחוף מספיק אויר בצורה שתעיף את המוץ.
מהי מכונת ניפוי?
מכונת ניפוי משמשת להפרדת הדוחן מהמוץ (מהקליפות) שימושי במידה ויש כמות גדולה של תוכים, מאחר וכשהתוכים אוכלים הקליפות מתערבבות עם הדוחן הנקי יש צורך להפריד ביניהם.
הפעולה שנעשית זה שפיכת הדוחן שמוערבב עם המוץ דרך שרוול או מיכל כאשר המאוורר מעיף את המוץ (קל יותר מהדוחן) לכלי נפרד והדוחן הנקי יורד למיכל נוסף, כך נוצר שמקבלים דוחן בנפרד וקליפות בנפרד.
הפעולה שנעשית זה שפיכת הדוחן שמוערבב עם המוץ דרך שרוול או מיכל כאשר המאוורר מעיף את המוץ (קל יותר מהדוחן) לכלי נפרד והדוחן הנקי יורד למיכל נוסף, כך נוצר שמקבלים דוחן בנפרד וקליפות בנפרד.