ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תגובה אלרגית של העור למשחת עיניים אצל קוקטייל

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

תגובה אלרגית של העור למשחת עיניים אצל קוקטייל

שליחה על ידי NATANCOHEN »

הקוקטייל שלי סובל מדלקת עיניים בשבוע האחרון הבאתי את המשכה סינומיצין 5 אחוז ביום ראשון בערב והתחלתי להשים לו לאט לאט העניים שלו התחילו להיפתח ולהחלים אבל היום העור סביב העין הפך לאדום למרות שהוא בדרך כלל כחול כהה האם זוהי תגובה אלרגית?צריך להחליף את הטיפול למרות שהטיפול עוזר?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: תגובה אלרגית של העור למשכת עיניים אצל קוקטייל

שליחה על ידי eli_lea »

אדמומית מעידה על דלקת , אם התחלת עם הטיפול תמשיך איתו לפחות עוד יומיים שלושה כדי שתוכל לראות האם יש תוצאות, אם תראה החמרה תפסיק עם הטיפול. כמובן שהטוב ביותר זה לפנות לוטרינר כד שיאבחן את הבעייה ויתן טיפול מתאים.
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

Re: תגובה אלרגית של העור למשחת עיניים אצל קוקטייל

שליחה על ידי NATANCOHEN »

לפני המשכה הייתה דלקת אבל לא הייתה אדמומיות כמו עכשיו והוא לא יכל בכלל לפתוח את העין אבל עכשיו עם המשחה הוא פותח את שתי העיניים ורואה ואוכל ושותה (לפני יום הוא היה כמו עיוור לא ראה לא שתה לבד ולא אכל בלי עזרה) ועכשיו הוא יותר טוב ויש לו אדמומיות בעור בנקודות אחרת שנגעה בהם המשחה כתוצאה מהתנגדות שלו אז לפי דעתי מדובר באלרגיה למשחה ואני מתלבט עם להמשיך עם המשחה או לא משתי סיבות יש שיפור רציני הוא פותח יותר משלושת רבעי מהעניים ומקודם הוא לא יכל לפתוח אותם וגם התגובה למשחה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”