שלום לכולם,הרבה זמן לא הגבתי(אבל עקבתי!)
קניתי ציפור אהבה האכלת יד מקסים בשם גיורא מאוהד,הוא בן שלושה וחצי חודשים בערך.
גיורא מקסים בדיוק כמו שציפיתי ואפילו מעבר אבל יש לי בעיה אחת-הוא עדיין נושך סתם ולא מתוך צורך לתשומת לב, שמתי לב שזה בעיקר בערב ועדיין לא הבנתי למה הוא נושך(זה קורה מאז שקניתי אותו-חודשיים)
הוא נושך חזק ובלי סיבה, בלי קשר לזה יש פעמים שהוא נושך אני חושב כדי "להכיר" או לחקור.
תודה לעונים.
מצורפת תמונה, תתחשבו בזה שזו מצלמה של 5 מגה פיקסל אז האיכות לא נהדרת.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בנושא נשיכות
מנהל: מפקחים
Re: שאלה בנושא נשיכות
התוכי יכול לנשוך מכמה סיבות:
1.תוכי עלול לנשוך מתוך פחד או הגנה עצמית:בעלים לפעמים מבהילים את התוכים במהירות התגובה שלהם.
2.נשיכות מתוך משחק:תוכים חוקרים את סביבתם עם המקור.אם הסביבה היא האצבע של המגדל התוכי עלול לנגוס בה מסקרנות ומשחק.
3.תוכים נושכים כהגנה טריטוריאלית.
מקווה שעזרתי(:
1.תוכי עלול לנשוך מתוך פחד או הגנה עצמית:בעלים לפעמים מבהילים את התוכים במהירות התגובה שלהם.
2.נשיכות מתוך משחק:תוכים חוקרים את סביבתם עם המקור.אם הסביבה היא האצבע של המגדל התוכי עלול לנגוס בה מסקרנות ומשחק.
3.תוכים נושכים כהגנה טריטוריאלית.
מקווה שעזרתי(:
ערב טוב אצלי התוכי נושך כשרעב או צמא או צובת עם המקור נשיכה מבוקרת לא בכוח היה לי אמזון שהיה נותן עם הקצה של המקור כמו זריקה חגי
לפי מה שידוע לי ציפורי אהבה ופרסונטות ידועים כ"נשכנים", גם מוחתמים...
אני מצרפת לך מאמר בנושא נשיכות אולי זה יעזור: התנהגות תוכים ואילוף
אני מצרפת לך מאמר בנושא נשיכות אולי זה יעזור: התנהגות תוכים ואילוף