ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה עדיף- אבן גיר או סבידה?
מנהל: מפקחים
Re: מה עדיף- אבן גיר או סבידה?
לדעתי עדיף סבידה כי זה יותר טבעי, הבנתי שבאבן גיר שמים קמח וכל מיני..
וגם סבידה זה רך יותר אז קל יותר לתוכים, בעיקר קטנים לאכול
אבל מה ששיכנע אותי זה פשוט הבחירה של התוכים, כשהיה לתוכים שלי בכלוב גם אבן גיר וגם סבידה הם בחרו בסבידה ואכלו יותר ממנה
וגם סבידה זה רך יותר אז קל יותר לתוכים, בעיקר קטנים לאכול
אבל מה ששיכנע אותי זה פשוט הבחירה של התוכים, כשהיה לתוכים שלי בכלוב גם אבן גיר וגם סבידה הם בחרו בסבידה ואכלו יותר ממנה
התפלאתי איך שכתבת לה "סבידה/אבן גיר".
הרי סבידה זה טבעי, אני גם שמעתי שאת האבן גיר מכינים מחומרים לא הכי בריאים.
אצלי גם התוכים מעדיפים את הסבידה.
הרי סבידה זה טבעי, אני גם שמעתי שאת האבן גיר מכינים מחומרים לא הכי בריאים.
אצלי גם התוכים מעדיפים את הסבידה.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
לא הבנתי6689 כתב:התפלאתי איך שכתבת לה "סבידה/אבן גיר".
אני גם מסכים.
כמו שאמרתם סבידה זה טבעי. פשוט צריך לדעת רק מאיפה לקנות ולא חלילה להגיע למצב שמישהו קנה מאיזה דייג ויכולים להסתכן בהרעלת התוכים \ ציפורים שלנו.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
אפשר בבקשה תמונות מה ההבדלים בין סבידה לגיר ומה המחיר שלהם?
תודה.
תודה.
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
אבן גיר בכלל לא קשה לתוכים וגם לא לקטנים שבניהם
יכול להיות שסבידה יותר בריא למרות שיש בעיה של זיהום לפעמים גם בים וגם בעיה של ריקבון (בסה''כ זה עצם של דיונון)
יכול להיות שסבידה יותר בריא למרות שיש בעיה של זיהום לפעמים גם בים וגם בעיה של ריקבון (בסה''כ זה עצם של דיונון)
פיצלתי את השאלה מדיון קיים לדיון חדש, בדיון המקורי כתבתי שצריך בכלוב קבוע מקור סידן-סבידה או אבן גיר
וזאת מהסיבה שלא תמיד אפשר למצוא סבידה ועדיף מקור סידן כלשהו מאשר כלום

וזאת מהסיבה שלא תמיד אפשר למצוא סבידה ועדיף מקור סידן כלשהו מאשר כלום

עוזי היא רשמה את זה בנושא אחר.
אם לא מוצאים סבידות, ניתן לתת קליפות ביצים - זה גם מקור סידן מצויין וגם טבעי, הפינקים מתים על זה.
אם לא מוצאים סבידות, ניתן לתת קליפות ביצים - זה גם מקור סידן מצויין וגם טבעי, הפינקים מתים על זה.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
7089 כתב:אפשר בבקשה תמונות מה ההבדלים בין סבידה לגיר ומה המחיר שלהם?
תודה.
סבידה אבן גיר המחירים תלוי בגדלים ובסוג ובכמות.. למשל סבידות יכול לבוא בזוגות.
זה תלוי מה אתה קונה. יש אבן גיר שהיא "טובה" ויש כזו שהיא "פחות טובה". מכילה אחוזים שונים של הרכיבים וברמות קושי שונות.3208 כתב:אבן גיר בכלל לא קשה לתוכים וגם לא לקטנים שבניהם
סבידה לא "יכול להיות שהיא יותר בריאה" אלא בטוח, לפחות מכל המוצרים שאני מכיר נכון לרגע זה. הזיהום בים לא מעניין כיוון שאם אתה קונה במקום אמין אלו סבידות שעבור תהליך ניקוי, בדיקה ופיקוח כך שאין חשש.
כן בן. סליחה פשוט לא הבנתי חשבתי אולי "בעיה" או שזה נפתח במקום תגובה כנושא.6689 כתב:עוזי היא רשמה את זה בנושא אחר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign