ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכונים משתוללים בכלוב
מנהל: מפקחים
-
eliahuisakov
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
תוכונים משתוללים בכלוב
ערב טוב חברים,
התוכים שלי משתוללים בתוך הכלוב, ברמה שאני מפחד שהם נפצעים, יש סיבה לדעתכם?!
יש אפשרות לעצור את העניין?!
התוכים שלי משתוללים בתוך הכלוב, ברמה שאני מפחד שהם נפצעים, יש סיבה לדעתכם?!
יש אפשרות לעצור את העניין?!
Re: תוכונים משתוללים בכלוב
ההשתוללות יכולה לנבוע מחיזור (רדיפה של הזכר אחרי הנקבה) מפחד (אולי חתול או אפילו לטאה מפחידה אותם) או כתוצאה מריב על מקום מסויים או בית הטלה. רק כשתצליח לדעת מה הבעייה תוכל לפתור אותה, תנסה לעקוב ולהבין מהיכן נובעת הבעייה.
-
eliahuisakov
- ביצה

התוכונים צעירים, אז חיזור מוקדם כ"כ?! ומלבד זאת נראה לי שהם 2 זכרים..
אין בע"ח נוספים בבית, ואין בית הטלה..
יש עוד סיבות?!
אין בע"ח נוספים בבית, ואין בית הטלה..
יש עוד סיבות?!
מה גודל הכלוב? איפה הכלוב ממוקם (בחדר או בחוץ/מונח על הריצפה/תלוי על הקיר..)?
האם האיזור היה מואר כשהם השתוללו בכלוב או שהיה חשוך?
האם מקלות העמידה מתאימים להם או שהם דקים/חלקים מדי..?
האם יש משהו באזור שעלול להפחיד אותם? חפץ מתנדנד/ חפץ בצבע בוהק/רעשים..
תפרט קצת..קשה לענות ככה כשאין רקע.
ראית אותם כשהם השתוללו בכלוב? הם עמדו במקום אחד ונופפו בכנפיים או התעופפו ממקום למקום?
האם האיזור היה מואר כשהם השתוללו בכלוב או שהיה חשוך?
האם מקלות העמידה מתאימים להם או שהם דקים/חלקים מדי..?
האם יש משהו באזור שעלול להפחיד אותם? חפץ מתנדנד/ חפץ בצבע בוהק/רעשים..
תפרט קצת..קשה לענות ככה כשאין רקע.
ראית אותם כשהם השתוללו בכלוב? הם עמדו במקום אחד ונופפו בכנפיים או התעופפו ממקום למקום?
-
eliahuisakov
- ביצה

40X70X50 הוא ממוקם בפינה בסלון, גם ללא רעש מסביב הם משתוללים, וזו תופעה שהתחילה לקרות רק ב3 ימים האחרונים.
הם עפו מקצה לקצה של הכלוב. לא היה חושך בסלון כשהם השתוללו אבל לא הייתה שמש גם.
הם עפו מקצה לקצה של הכלוב. לא היה חושך בסלון כשהם השתוללו אבל לא הייתה שמש גם.
יכול להיות שאחד מחזק את הכנפיים או מתרגל תעופה, והשני נלחץ ועף גם הוא.. או ששניהם מחזקים כנפיים.
אני רואה אצלי בכלוב שאחד מחליט לנופף חזק בכנפיים או לעוף מצד לצד, אז בשנייה שהוא מתחיל כולם נבהלים/נהיים בכוננות לשנייה
ולפעמים גם חלקם עפים בגללו, זה אינסטינקט טבעי.. בטבע אם אחד מזהה טורף לדוגמה והוא עף אז השאר לא מבזבזים זמן ועפים גם הם
כדי להימלט..
אולי יש סיבה אחרת אבל מכאן אפשר רק לנחש..
אם אתה רואה אותם לפני התעופה, ואתה רואה שאין שום סימן שגורם לזה, אלא רק אחד או שניהם יחד מחליטים לעוף אז לדעתי זה חיזוק כנפיים..

אני רואה אצלי בכלוב שאחד מחליט לנופף חזק בכנפיים או לעוף מצד לצד, אז בשנייה שהוא מתחיל כולם נבהלים/נהיים בכוננות לשנייה
ולפעמים גם חלקם עפים בגללו, זה אינסטינקט טבעי.. בטבע אם אחד מזהה טורף לדוגמה והוא עף אז השאר לא מבזבזים זמן ועפים גם הם
כדי להימלט..
אולי יש סיבה אחרת אבל מכאן אפשר רק לנחש..
אם אתה רואה אותם לפני התעופה, ואתה רואה שאין שום סימן שגורם לזה, אלא רק אחד או שניהם יחד מחליטים לעוף אז לדעתי זה חיזוק כנפיים..
*
[questions][/questions]
[questions][/questions]
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"