הילדים שרים לדייגו האלכסנדרין והוא... מנסה לענות...
http://www.youtube.com/watch?v=T0h2OOwO ... ature=plcp
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה אתם אומרים, יש פוטנציאל טוב לדיבור?
מנהל: מפקחים
-
אמת ואמונה
- בקיעה

Re: מה אתם אומרים, יש פוטנציאל טוב לדיבור?
נראה טוב 
חמוד ביותר..
חמוד ביותר..

תקשיב, תלמד, תחכים, תפנים, תתנסה...אבל הכי חשוב תהנה!
איזה מתוקים!
כדאי לנסות בהתחלה לומר לו מילה (ועדיף בהקשר לפעולה/חפץ שהוא רואה) ולא משפט או שיר, כי ככה יהיה לו קל יותר
לזכור ולבטא במדוייק. כשהוא שומע שיר/דיבור מהיר - הוא קולט רק מלמלולים ואז הוא ממלמל בעצמו כמו שרואים בסרטון
אבל בטח שיש פוטנציאל לדיבור, הוא כבר מנסה לתקשר, רק כדאי לעזור לו ולהתרכז במילים בודדות בהתחלה, ולדבר לאט וברור
בהצלחה
כדאי לנסות בהתחלה לומר לו מילה (ועדיף בהקשר לפעולה/חפץ שהוא רואה) ולא משפט או שיר, כי ככה יהיה לו קל יותר לזכור ולבטא במדוייק. כשהוא שומע שיר/דיבור מהיר - הוא קולט רק מלמלולים ואז הוא ממלמל בעצמו כמו שרואים בסרטון
אבל בטח שיש פוטנציאל לדיבור, הוא כבר מנסה לתקשר, רק כדאי לעזור לו ולהתרכז במילים בודדות בהתחלה, ולדבר לאט וברור
בהצלחה

-
אמת ואמונה
- בקיעה

שירלי,
את מה שאת אומרת אני עושה.
הילדים זה רק בונוס -- שרים לו לפני השינה
את מה שאת אומרת אני עושה.
הילדים זה רק בונוס -- שרים לו לפני השינה

אני מסכים בהחלט עם שירלי, דיבור ברור ואיטי יעזור לתוכי לקלוט את המילים ולבטא אותם בצורה טובה וברורה.
שימי לב שניסיונות הדיבור באים עם התקשורת המיוחדת נקרא לזה מצד הילדים, תמיד כשמדברים עם התוכי כדאי ליצור עניין ולקשר לדבר שיכול לעזור לו לזכור.
שימי לב שניסיונות הדיבור באים עם התקשורת המיוחדת נקרא לזה מצד הילדים, תמיד כשמדברים עם התוכי כדאי ליצור עניין ולקשר לדבר שיכול לעזור לו לזכור.
חמוד מאוד!